Τάμτα: Το πρόβλημα υγείας, η σχέση με την κόρη της και η μητέρα της

Μετά τη πρώτη πρόβα της η Τάμτα μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την μέση της.

Η τραγουδίστρια υπέφερε καθώς ένας τραυματισμός της μέσης είχε σαν αποτέλεσμα να καταστρέψει τους μυς και τα νευρά στο δεξί της πόδι νεύρο του ποδιού της και να υποφέρει «Είμαι πολύ περήφανη που επιτέλους φοράω τακούνια και μπορώ να χορεύω και να κινούμαι.

Δουλεύω σκληρά, ποτέ δεν τα παρατάω, συνεχίζω να ονειρεύομαι και είμαι πολύ υπερήφανη» δήλωσε στον δημοσιογράφο ενώ μίλησε για την κόρη της και για τη μητέρα της «όταν ήταν μικρή ήταν δύσκολες οι ισορροπίες όμως τώρα που μεγάλωσε, είναι 23, είναι υποστηρικτική, είναι εδώ τώρα για να με βοηθήσει να με στηρίξει…

Oφείλω πολλά στη μητέρα μου γι αυτό» είπε ενώ όταν την ρώτησε για το αν η μητέρα της δούλευε σαν οικιακή βοηθός στην Γεωργία, είπε «Ναι πολλές γυναίκες δούλευαν πολύ σε εκείνες τις χώρες και έκαναν τα πάντα, δεν είναι μόνο η δική μου.

Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα εργάστηκε ως μπειμπισιτερ, έκανε τα πάντα.

Εμένα δεν με άφηνε να δουλέψω… χάρη στην μητέρα μου κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα».

Η Τάμτα Γκοντουάτζε (თამთა გოდუაძე, 10 Ιανουαρίου 1981), γνωστή απλά ως Tamta, είναι Γεωργιανή τραγουδίστρια, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα .

Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 σε ένα χωριό κοντά στην Τιφλίδα όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Μεγάλωσε με τη μητέρα της (οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο) και τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της, Βλαντιμίρ (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική αφού όταν ήταν μόλις πέντε ετών ξεκίνησε να τραγουδάει.. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications