Συγχαρητήρια Πούτιν στην ΤΣΣΚΑ Mόσχας - Τελικά μήπως ειναι και ο Πούτιν στο «κόλπο»?

Τα συγχαρητήριά του στην ΤΣΣΚΑ για την κατάκτηση της Euroleague έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με επιστολή που έστειλε στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Σε αυτήν αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αγαπητοί φίλοι,

Συγχαίρω εσάς και τους πιστούς φιλάθλους της θρυλικής ΤΣΣΚΑ για τη νίκη και την κατάκτηση του μεγάλου τίτλου της Euroleague.

Αποδείξατε ότι είστε μια δυνατή ομάδα, με μεγάλη θέληση και συνοχή που ευχαριστεί τους φιλάθλους με το παιχνίδι της και κάνατε τον τελικό της Ευρωλίγκας ένα λαμπερό και συναρπαστικό αθλητικό γεγονός.

Συγχαίρω επίσης τους προπονητές, τους συνεργάτες σας και όσους βοήθησαν για να έρθουν αυτά τα σπουδαία αποτελέσματα στον δρόμο σας προς την επιτυχία.

Σας εύχομαι να έχετε κι άλλες επιτυχίες.

Ρωτάει ένας γιατί δεν κάνει τίποτα η Ρωσία?

Απάντηση δυο σεναρίων:

Πρώτη απάντηση: Η έχει άγνοια τι γίνεται η εν μέρη ελέγχεται.... ειναι ύποπτο το γεγονός ότι δεν έχει καταργήσει τις παρελάσεις και έχει ακόμα το αστέρι των εκλεκτών!

Δεύτερο σενάριο που ειναι και το πιο πιθανό:

Ας υποθέσουμε ότι γίνεται πόλεμος να "σώσει" η Ρωσία την Ευρώπη η τον κόσμο ενδεχόμενος, τι νομίζεται ότι θα γίνει?

Τα ερπετά θα στρέψουν όλες τις χώρες της Ευρώπης και την Αμερική κατα της Ρωσίας και από χρήσιμους ηλίθιους που δεν ξέρουν καν για ποιους πολεμούν μιλιούνια , και θα νομίζουν ότι πολεμούν για την "σωτήρια της Ευρώπης" και της πατρίδα τους! γιαυτό ίσως να μην κάνει τίποτα η Ρωσία...

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Όσων αφορά τον Πούτιν. Γύρω στα 2010, οΠουτιν που ο Γιέλτσιν, ο Εβραίος έκανε ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ, εξαφανίστηκε. Η συζηγος του έδωσε μια Ίντερ βίου σε μεγάλο περιοδικό Γερμανικό, είχανε χωρίσει από χρόνια, και είπε ότι ο Πούτιν, αρχηγός της Ρωσίας το 2010 δεν ήταν ο πρώην συζιγος της. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, πήγαμε στο χωριό των Σερρών ΡΟΔΟΠΟΛΗ,όπου ο Πρώτος Πούτιν πήγε με μεγάλη συνοδεία αυτοκινήτων ΓΙΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΤΟΤΕΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ. ΜΗΛΗΣΑΜΕΜΕ ΜΕ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΠΟΥΝΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΤΡΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΕΙΔΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΟΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! Άλλωστε εάν συνγκρινετεντουσβδυοΠουτιν, πως ΓΗΝΕΤΕ να είναι ΚΑΘΑΡΩΣ νεωτερος από τον Πρωτο!! Πολοι πιστεύουν ότι πρόκριτοι περί ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΑΜΠΟΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑΤΡΑ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ CONTROLLED OPPOSISION, διότι αυτοί που ξέρουν ποιο πολλα και από μας, ένα είναι σίγουρο, ΗΑΛΑΓΗ ΕΓΗΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ CHABAD/LUBAVITCHER CULT. Για τον πρώτον Πούτιν ο Εβραίος BJERKNES ,CHRISTOPHER JON, STO βιβλίο του «ΠΟΥΤΙΝ’s REIGN OF TERROR « . Δεν έγραψε τίποτε για τον δεύτερο Πούτιν.ο Πρώτος Πούτιν ήταν Crypto Jew.ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΥ33 Βιδεο που αποδεικνύουν ότι ήταν Crypto Jew.Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος με λογική που να Μην νομίζει ότι και ο δεύτερος Πούτιν είναι Εβραίος.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications