Ακόμα δεν σας έσωσαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο από Υπερκόπωση..!!!

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύετε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ενώσεως Κεντρώων με συμπτώματα υπερκόπωσης ,απο τον τιτάνιο προεκλογικό αγώνα !

Πρόκειται για τον Υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ε.Κ που το Σάββατο αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε συγκέντρωση φίλων του ,στην πόλη της Καλαμπάκας !

Οι Παριστάμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κ.Υ της Καλαμπάκας και εν συνεχεία διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και υποβλήθηκε σε Εργαστηριακές Εξετάσεις !

Ο Πρόεδρος της Ε.Κ Βασίλης Λεβέντης επικοινώνησε άμεσα με τον κ. τάδε και του ευχήθηκε περαστικά ,ενώ ζήτησε και πληροφορίες για την υγεία του! νοσηλεύετε στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους …

Ψάχνοντας για φώτο του Παπανδρέου βρήκαμε τα κάτωθεν να λένε τις ίδιες χαζομάρες σαν μην έχει περάσει μια μέρα ο δαίμονας παρουσιαζεται πάντα ως άγγελος! ίδιο σανό τρώνε τόσα χρονιά και μυαλό δεν βάζουν! ειναι αστείο το γεγονός ότι σήμερα έχουν ίντερνετ και δεν βλέπουν τα αυτονόητα και ειναι μαζεμένοι σε καθεστωτικές σελίδες,γιαυτό και το "έσωσαν" στο τίτλο, γιατί εμείς δεν περιμένουν σωτηρία οχι μονο απο αυτούς τους καραγκιοζιδες που σας τους πασάρουν για φωστήρες αλλα και από το γεγονός ότι η μάζα λειτουργεί ως κοπάδι και θα κάνει πάλι την κουτσουκέλα της....

Και εμείς δεν θα ξανα χαλάσουμε την ζαχαρένια πάλι να λένε τα αυτονόητα όσο άφορα τα πολιτικά και να μας βρίζουν και από πάνω, αλλα δεν είδαμε να έρθει κανένας από αυτούς και να πει είχατε δίκαιο , και έκτους αυτού κανουν block στο facebook και ιντερνετικο πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες με απευθείας εντολές στην google:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications