Ρώσοι φοιτητές σχεδιάσαν ρομπότ που διακρίνει τα πραγματικά από τα ψεύτικα στήθη (Βίντεο)

Ρώσοι σπουδαστές τεχνολογίας σχεδιάσαν ένα νέο ρομπότ το οποίο διαθέτει την ικανότητα να διαπιστώνει αν τα στήθη μίας γυναίκας είναι πραγματικά ή αντιθέτως ψεύτικα.

Οι φόβοι ότι τα ρομπότ θα πάρουν κάποια στιγμή τις καλύτερες θέσεις εργασίας από τους ανθρώπους έχουν γίνει πραγματικότητα από μια ομάδα Ρώσων φοιτητών, οι οποίοι σχεδίασαν έναν ανδροειδές, του οποίου το μόνο έργο είναι να αγγίζει τα στήθη των γυναικών.

«Παρακαλώ γδ@θείτε.
Θα κάνει λίγο κρύο, αλλά είναι για την επιστήμη», εμφανίζεται να λέει σε βίντεο ένας νεαρός μηχανικός ρομπότ από το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Καζάν, σε μία κοπέλα, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε από ένα τοπικό φοιτητικό κανάλι.

Το κορίτσι στη συνέχεια με θάρρος προσφέρει τα στήθη της στη μηχανή, η οποία σύμφωνα με τους προγραμματιστές, χρειάζεται μόνο ένα απλό άγγιγμα για να διαπιστώσει εάν είναι πραγματικό ή εμφύτευμα. Σίγουρα, ένα έργο που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί ποτέ να επιτελέσει!

Σύμφωνα με το RT, το ρομπότ είναι επίσης σε θέση να διαβάζει «βιομετρικές παραμέτρους όπως η συμμετρία, η ελαστικότητα και η ευελιξία», μπορεί να υπερηφανεύεται ένας από τους νέους επιστήμονες στο υλικό που έχει αποκτήσει το Mash.

Ωστόσο, πολλοί σχολιαστές επεσήμαναν ότι οι σπουδαστές πίσω από το πρότζεκτ φαίνονταν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την εμφάνιση της βοηθού τους παρά για τις επιδόσεις του ρομπότ.

«Φλώροι», σχολίασε ένας από τους χρήστες του Instagram.«Κάποιος μπορεί να κάνει τα πάντα για να δει γυναικεία στήθη», συμφώνησε ένας άλλος.

«Μπορούν μόλις και μετά βίας να κρύψουν τα χαμόγελα ευτυχίας τους», ανέφερε ένας σχολιαστής. «Πατήστε Like αν όντως ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση για κενή θέση εργασίας εκεί.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications