Τι ακριβώς ειναι αυτή η ηλιθιότητα που ονομάζεται «Power Of Love»???

Μέσα σε 3-4 χρονιά έχουμε βρει σε ποιους ανήκουν πολλές έγκυρες πηγές,επίσης ότι βάζουν μπροστά χρήσιμους ηλίθιους να φαίνονται οι οποίο δεν έχουν κάνει τίποτα στην ζωή τους στην κυριολεξία, δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα,και εμφανίζονται ως "ειδικοί" επι πάντως. Ότι όλες οι καθεστωτικές σελίδες έχουν ορδές troll να σχολιάζουν υπέρ like share.

Ότι οι περισσότεροι στο ίντερνετ βλέπουν την μάζα ως πρόβατα που θέλουν να τα μαζέψουν στο μαντρί τους και οχι να ενημερώσουν ακόμα και κάποιοι που παριστάνουν τους "πατριώτες".

Επίσης μάθαμε γλώσσα προγραμματισμού χωρις να το έχουμε σπουδάσει, και αληθινή ιστορία πάρα το γεγονός οτι όλοι διαδίδουν και έχουν ως δεδομένη την ψεύτικη,ακόμα και κάποιοι φερόμενοι "πατριώτες".

Αυτή η ίδια μαζα έχει αντίληψη αχιβάδας στο ίντερνετ, όταν πρώτη φορά μπήκαμε στο κόσμο του ίντερνετ το 2014 βρήκαμε δεκάδες σελίδες που έβαζαν τίτλους για να τσιμπήσουν τα κοπάδια ,και άλλες κάλυπταν τα πρόσωπα σε φώτο ώστε απο περιέργεια να μπουν στις σελίδες τους,κάποιες είχαν και javascript για αυτόματα like στις σελίδες έτσι μάζευαν χιλιαδες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Άλλοι βάζουν εικόνες με παιδακια και αρκουδάκια για να κτυπήσουν το γυναικείο αίσθημα και να τσιμπήσουν τις γυναίκες(το ίδιο ακριβώς κάνει και καθεστώς αλλά για άλλους λογούς με "κακομοίρα και αθώα παιδακια του τρίτου κόσμου ")το οτι δεν έχουν να φάνε αλλα κάνουν παιδιά σαν κουνέλια δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν? .

Η δε μαζα δεν στηρίζει σελίδες που αξίζουν άλλα πάντα του καθε αδιάστατου που αναπαράγει ότι βρει χωρίς να κουραστεί η του κάθε πονηρού υποκριτή που παριστάνει τον σούπερ Έλληνα "με καθαρό ελληνικό DNA άσχετα αν ειναι σαν άραβας". Και καθεστωτικές με "αρθρογράφους" οι οποίοι πληρώνονται για να κάνουν προπαγάνδα! όταν το 2014 αρχίσαμε να παρατηρούμε τον λαό της Ελλάδας μεσώ ιντερνέτ μείναμε έκπληκτοι τοσο απο την ηλιθιότητα άλλα και από κάποιους που "τσίριζαν" μόνιμος για "φασίστες ναζι" σαν λύκοι που καθοδηγούν τα πρόβατα... και πολλά άλλα που δεν ειναι του παρόντος, αλλα γεγονός ειναι οτι οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται διαφορετικά τα πράγματα σε ένα κατώτερο επίπεδο νόησης , αυτό ηταν εμφανές και προ internet εποχή.

Παρόλα αυτά δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς ειναι το «Power Of Love», το Next Top Model ηταν και καλα να γίνεις μοντέλο αντί να παίζεις με 1-2 ανθρώπους παίζεις με πολλούς και απολαμβάνεις το θέαμα :

Αυτό θυμίζει την ταινία Predators 2011 που εξωγήινοι απαγάγουν ανθρώπους και τους πετάνε σε ενα άλλο πλανήτη ώστε να παίξουν το παιχνίδι τους και ήσαν ανθρωπινά θηράματα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications