Περίεργα σημάδια στον ουρανό εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες - ενδείξεις των εσχάτων καιρών? - VIDEO

Και σε εκείνους τους χρόνους ειπώθηκε ότι θα υπάρξουν σημάδια στον ουρανό

Τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγράφει αλλόκοτες εμφανίσεις στον ουρανό σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα συμφωνεί ότι αυτά είναι τα σημάδια των εσχάτων καιρών. Ανεξάρτητα από την πίστη τους σε οποιαδήποτε θρησκεία, η πλειοψηφία βασίζεται σε αυτό που γράφει η Βίβλος:

"Και θα υπάρξουν μεγάλοι σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί, οι ενδείξεις των εσχάτων καιρών θα φανούν στον ουρανό".«Σημεία από τον Ουρανό»

Κάποιοι γράφουν :Το Τελικό «Σημάδι του Ιωνά» έχει αποκαλυφθεί – βιβλική προφητεία:

Στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο ο Ιησούς προειδοποιεί τους Φαρισαίους σχετικά με τα« σημάδια της εποχής »και μας λέει ότι δεν θα δοθεί κανένα σημάδι...

Oι υποκριτές, μπορείτε να διακρίνετε το πρόσωπο του ουρανού. αλλά δεν μπορείτε να διακρίνετε τα σημάδια των καιρών;

Η πονηρή και εξωφρενική γενεά αναζητά ένα σημάδι, και δεν θα υπάρξει κανένα σημάδι γι ‘αυτό, αλλά το σημάδι του προφήτη Ιωνά. Και τους άφησε και αναχώρησε.

Έχουμε ακούσει για την προφητεία του Ιωνά ο οποίος κατακλύστηκε στην κοιλιά του «μεγάλου ψαριού» ή του γιγαντιαίου θαλασσινού πλάσματος (που πιστεύεται ότι είναι φάλαινα) μετά υπερφυσικά ανακτήθηκε από την κοιλιά του ψαριού, μετά από τρεις ημέρες και τρεις νύχτες, με τη δύναμη της εντολής του Κυρίου του Θεού.

Είναι δυνατόν κάποιος να μπει σε μια κοιλιά ζώου να μεινει εκεί τόσο καιρό χωρίς να του κανει τίποτα το γαστρικό υγρό και να βγει?κάτι άλλο προσπαθούσαν να εξηγήσουν με την γλωσσά της εποχής εκείνης, επίσης τότε παρομοίαζαν κάτι άγνωστο σε αυτούς με κάτι οικείο, ο νοών νοείτω!

Δείτε το βίντεο:

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications