Ναύπλιο: 49χρονος με 4 καταδίκες κυκλοφορούσε ελεύθερος και ωραίος

Εκκρεμούσαν σε βάρος του τέσσερις καταδίκες για κλοπές, για απάτη και για φοροδιαφυγή

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά συνολικά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις δικαστηρίων της Αθήνας και της Πελοποννήσου για διάφορα αδικήματα είχε στην «πλάτη» του ένας 49χρονος Έλληνας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να κυκλοφορεί... ελεύθερος και ωραίος στο Ναύπλιο!

Εκκρεμούσαν σε βάρος του τέσσερις καταδίκες για κλοπές, για απάτη και για φοροδιαφυγή Στις μέρες ελευθερίας του έβαλαν τέλος οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που του έκαναν έλεγχο και του πέρασαν χειροπέδες, όταν διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του τέσσερις καταδίκες, από το Τριμελές Εφετείο Καλαμάτας για διακεκριμένες κλοπές, από το Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου για απάτη, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για φοροδιαφυγή και από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας για πλαστογραφία και απάτη.

Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές.

*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 43χρονος Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για απάτη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 14 μηνών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications