Μυστήρια της Εσωτερικής Γης: Μια αμφιλεγόμενη αποστολή

Πριν ο Κολόμβος «ανακαλύψει» την Αμερική, η ύπαρξη ενός νέου κόσμου στον Ατλαντικό, με τη μορφή μιας δυτικής ηπείρου, είχε θεωρηθεί ως όνειρο ενός τρελού.

Το ίδιο συμβαίνει, στην εποχή μας, με την ύπαρξη ενός νέου κόσμου, ενός υπόγειου κόσμου, στο εσωτερικό της γης. Άγνωστη στην σημερινή ανθρωπότητα όπως ηταν η Αμερικανική ήπειρο στους Ευρωπαίους πριν την ανακάλυψη της. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να χλευάζουν όσοι δεν μπορούν να δεχθούν το ενδεχόμενο της ύπαρξής υπογείου κόσμου, πάντως οι "κακοί ναζι" που ηταν έτη μπροστά από όλους δεν έψαχναν για "θεωρίες συνωμοσίας" και μύθους. Παράδοξος αυτοί οι δυο οροί απευθύνονται σε άτομα που από την φύση τους έχουν κατώτερο επίπεδο νόησης.

Το 2004 δημοσιεύθηκε βιβλίο με την υπογραφή του Marcelo Martorelli. Σε αυτό γράφει ότι από την μικρή ηλικία είχε κλίση στον κόσμο του απόκρυφου. Και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Περού,το ώθησε στις επακόλουθες υπόγειες έρευνές του.

Και συγκεκριμένα το Quenko στο Περού,τα αινιγματικά ερείπια των Άνδεων, οπού ανακάλυψε μια άγνωστη σήραγγα μέσα σε αυτό το σύνθετο κτίσμα από πέτρα,και τη περιγράφει ως «σκοτεινή και μικρή»

Ο ίδιος αναφέρει: Είχαμε προχωρήσει περίπου 30 μέτρα, όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ένα παράξενο συναίσθημα δυσφορίας. Είπα στο συνεργάτη μου ότι αισθάνθηκα το βάρος του βουνού, και ότι μερικές φορές φαινόταν σαν το βουνό να πέφτει πάνω μας και να μας πλακώνει. Κάποιες φορές δεν ένιωθα καλά, αλλά συνεχίσαμε, μέχρι που μπορούσαμε να δούμε με τους φακούς μας ότι κάτι μπλοκάρει τη σήραγγα. Σε λίγα μέτρα ξαφνικά η σήραγγα έγινε μεγαλύτερη και ψηλότερη, τόσο πολύ ώστε μπορούσαμε να σηκωθούμε όρθιοι μέσα στην σήραγγα.

Ήταν πολύ περίεργο και μας άφησε έκπληκτους, έριξα το φως από το φακό προς το πάτωμα μπροστά μου και βρήκα ότι υπήρχε ένα πηγάδι,αν είχα κάνει ένα ακόμα βήμα, θα είχα πέσει σε αυτό και δεν νομίζω ότι θα ήμουν ζωντανός τώρα..ήταν περίπου 7 ή 8 μέτρα σε βάθος.

Εκπληκτικοί και φοβισμένοι, φωτίσαμε μέσα στο πηγάδι και είδαμε ότι στα δεξιά του υπήρχε μια άλλη σήραγγα.

Αλλά δεν ηταν μονο αυτό. Το πηγάδι βρισκόταν ακριβώς στο τέλος της σήραγγας, εμποδίζοντας την συνεχεία χωρίς εξοπλισμό, και είδαμε να υπάρχει μια πολυθρόνα χτισμένη από πέτρα, με μπράτσα, ακριβώς μπροστά απο την αρχή της άλλη σήραγγας.

Αυτό το γεγονός σηματοδότησε την αρχή της αναζήτησης του, για την ύπαρξη ενός εσωτερικού πολιτισμού, που κατοικεί σε βαθιά σπήλαια μέσα στο πλανήτη μας....

Το βιβλίο του Olaf Jansen...
Το 1908 έγινε μια δημοσίευση για ένα Ταξίδι στο Εσωτερικό της Γης, γραμμένο από τον Αμερικανό συγγραφέα George Willis Emerson....

Σε αυτό έγραφε τις περιπέτειες του Olaf Jansen και του πατέρα του, που χάθηκαν στην απεραντοσύνη της Αρκτικής. Προφανώς ηταν ψαράδες,και έχασαν τον προσανατολισμό και εισήλθαν χωρίς να γνωρίζουν ένα άγνωστο άνοιγμα στο Βόρειο Πόλο από ένα ρεύμα ζεστού νερού, έφθασαν σε ένα λιμάνι που ονομάζεται Jehu, στον οποίο ο Olaf Jansen και ο πατέρας του έμειναν για περισσότερα από δύο χρόνια.

Εκεί κατοικούσαν γίγαντες σχεδόν τεσσάρων μέτρων, ευγενικοί και πνευματικά όντα, που μίλησαν μια παράξενη γλώσσα παρόμοια με τη Σανσκριτική. Μετά από λίγο, οδηγήθηκαν στην "βασιλιά του κόσμου", της οποίας η πρωτεύουσα είναι η Σαμπάλα. Οι ψαράδες σχολιάζουν επίσης την ύπαρξη ενός εσωτερικού ήλιου και ενός εσωτερικού κόσμου που αποτελείται από τρία τέταρτα γης και ένα τέταρτο νερού, σαν να ήταν το αρνητικό της γήινης επιφάνειας μας. Αυτός ο πολιτισμός ηταν πολύ ανεπτυγμένος, με τεχνολογία άγνωστη για μας.

Η κατοικία του βασιλιά του κόσμου...

Στα σύνορα μεταξύ Θιβέτ και Ινδίας, στη γη των άγριων, είναι το Pemako, το ανώτατο όριο όλων των κρυφών περιοχών. Αυτός ο λωτός είναι το σώμα με πέντε τσάκρας. Τα σύννεφα και ο ωκεανός, ως τόποι συνάντησης των ντακίνι και του ντάκκα ... Η γη είναι γεμάτη από άτακτα πνεύματα που δείχνουν συνεχώς μαγεία και θαύματα. Εκείνοι που δεν έχουν θάρρος ή με επίμονες αμφιβολίες, και πάρα πολλές ψυχικές αντιλήψεις ... εκείνοι που εμπίπτουν στην αποδοχή και την απόρριψη ... αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν δυσκολίες να φτάσουν στη γη ...θα εμποδίζονται στην ουσία από όλα τα βουνά, τα πετρώματα, τα δέντρα και τα ποτάμια που θα εμφανίζονται ως μαγικές σφαίρες ή θεότητες ..
Οι πραγματικές ιστορίες της Ανώτατης Γης του Pemako, Lelung Shepe Dorje, 1729

Το 1999, ο Steve Currey έκανε μια από τις πιο αινιγματικές εξερευνήσεις του, ένα ταξίδι που τον οδήγησε στο Θιβέτ, όπου άκουσε τους ντόπιους να μιλούν για μια μυστηριώδη θρυλική γη, γνωστή ως Pemako.Εξερευνώντας το φαράγγι του Τσάμππο στο Θιβέτ, τη βαθύτερη κοιλάδα στη Γη , συναντήθηκε με τους Θιβετιανούς, οι οποίοι μιλούσαν για έναν εσωτερικό κόσμο, στο βαθύτερο σημείο του φαραγγιού λέει ότι υπάρχει μια είσοδος ή ένα σπήλαιο που οδηγεί στον εσωτερικό κόσμο σύμφωνα με τους Λάμας .

Ο παράξενος θάνατος του Steve Currey... Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αμερική τον "αυτοκτόνησαν" οι γνωστοί κύκλοι... Αφού πριν από αυτό είχε αναφέρει οτι προσπαθούσαν να σαμποτάρουν αποστολή εξερεύνησης!!!

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications