Μοσχάτο: Η 14χρονη που αυτοκτόνησε είχε σχέση με 43χρονο – «Με την θέλησή της» λέει ο ίδιος

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία (όπως όλα δείχνουν) μιας 14χρονης, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης, έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο σταθμού του Μοσχάτο.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι διατηρούσε ερωτική σχέση με 43χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, παντρεμένο με παιδί, εν άγνοια της μητέρας και του πατριού της. Ομως η σχέση αυτή ήταν εν γνώσει του φιλικού περιβάλλοντος του παιδιού.

Οι γονείς τον κατήγγειλαν για αποπλάνηση ανηλίκου
Όταν πριν από λίγες ημέρες εκείνοι το έμαθαν την πίεσαν να διακόψει και κατήγγειλαν τον 43χρονο στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης. Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ παράλληλα του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια.

Ο καβγάς με τον πατριό όταν τους έπιασε επ’ αυτοφώρω Εκείνη όμως φαίνεται πως δεν διέκοψε και πρόσφατα τους είδε ο πατριός της στο κατάστημα του 43χρονου, όπου εκεί τους βρήκαν να ερωτοτροπούν.

Όπως ήταν αναμενόμενο έγινε καβγάς και οι γονείς απείλησαν τον 43χρονο ενώ απαγόρευσαν και στο παιδί κάθε επαφή μαζί του.

«Είχα ερωτική σχέση μαζί της, ήταν με την θέλησή της»
«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε χθες σύμφωνα με πληροφορίες του ο ιδιοκτήτης καταστήματος μίνι μάρκετ.

Η κόρη του 43χρονου ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη.

Το σημείωμα που βρέθηκε επάνω της
Η 14χρονη φαίνεται ότι επηρεάστηκε έντονα από την κατάσταση και σε μια στιγμή ιδιαίτερης φόρτισης, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, επάνω της βρέθηκε σημείωμα, το οποίο αναφέρεται «στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.».

Σε σοκ οι γονείς του κοριτσιού στον «Ευαγγελισμό»
Για τον απεγκλωβισμό της σορού της 14χρονης, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με οχήματα, ενώ οι γονείς του κοριτσιού, βρίσκονται στον «Ευαγγελισμό» σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οπως είπαν, είδαν την κοπέλα να ασχολείται αρκετά με το κινητό της. Μετά από λίγη ώρα, ένας νεαρός που ήταν φίλος της, έτρεξε προς το σημείο, ζήτησε να μιλήσει με τις Αρχές, πλησίασε τους αστυνομικούς και τους ανέφερε: «Τι έγινε; Η κοπέλα μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications