Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: Κρεμάστηκε από το μπαλκόνι ηλικιωμένος που είχε κερδίσει 1 εκατ. ευρώ

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Καλογρέζας αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας έναν ηλικιωμένο άνδρα που είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του που βρίσκεται στον 4ο όροφο.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 87χρονος άνδρας στην περιοχή της Καλογρέζας που κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του στον 4ο όροφο, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Το άψυχο κορμί του άνδρα, εντόπισαν οι γείτονές του οι οποίοι αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον ηλικιωμένο άνδρα στον απονενοημένο διάβημα παραμένουν προς το παρόν άγνωστοι.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ , ο άνδρας που πρόσφατα είχε κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ σε τυχερό παιχνίδι, άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο.

Ο άνδρας περιέγραφε ότι δεχόταν πιέσεις το τελευταίο διάστημα και πως είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρο.

Μεταξύ άλλων στο σημείωμα που άφησε, και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ανέφερε πως τον πίεζαν να αφήσει το σπίτι στο οποίο έμενε τα τελευταία 25 χρόνια.

Για το περιστατικό διεξάγει έρευνα η αστυνομία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Ο 87χρονος απαγχονίστηκε στο μπαλκόνι του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διαμένει, σοκάροντας τους περίοικους που αντίκρισαν το θέαμα.

Ο αυτόχειρας άφησε χειρόγραφο σημείωμα όπου αναφέρει ότι πριν από λίγο καιρό είχε κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε τυχερά παιχνίδια, το οποίο του έκλεψαν.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Έχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αλήθεια στη δικαιοσύνη.

Τα γράμματά μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Στο τέλος καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications