Η μητέρα εξαφανισμένης στην Κύπρο: Έμαθα από τη Νικολούλη για τον «Ορέστη»

Ελπίζει ότι θα ερευνηθεί εκ νέου η υπόθεση της κόρης της Μαρίας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από επτά χρόνια, η μητέρα της Ευαγγελία Κακογιάννη.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πολίτης», η κα. Κακογιάννη, ανέφερε πως οι στυγερές δολοφονίες του 35χρονου ίσως ανοίξουν το δρόμο για τη διερεύνηση εκ νέου της υπόθεσης εξαφάνισης της κόρης της, ενώ παράλληλα απηύθυνε έκκληση στην Αστυνομία να δώσει σημασία και σε παλαιότερες υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων.

Για την πρώτη δολοφονία του καθ΄ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, ενημερώθηκε από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, η οποία διερευνά υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια η μητέρα της Μαρίας, επικοινώνησε με το ΤΑΕ όπου της ανέφεραν ότι οι υποθέσεις αυτές δεν συνδέονται με την κόρη της.

Έκτοτε, όπως ανέφερε στην εφημερίδα, δεν της ζητήθηκε από την Αστυνομία νέα κατάθεση ή άλλα στοιχεία για την υπόθεση της κόρης της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Κακογιάννη εξαφανίστηκε απ’ το σπίτι της στις 11 Απριλίου το 2012.

Το αυτοκίνητο της εντοπίστηκε στην περιοχή του Lady’s Mile στη Λεμεσό. Για τον εντοπισμό της τότε είχε σημάνει παγκύπριος συναγερμός ενώ ενεργοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς επίσης και απλοί πολίτες – εθελοντές που συνέδραμαν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Κατά τις έρευνες είχε βρεθεί ένα σημείωμα, το οποίο παρέδωσε στις αρχές ο σύζυγος της.

Μετά από εξέταση επιβεβαιώθηκε ο γραφικός της χαρακτήρας ενώ η δικαστική γραφολόγος επεσήμανε πως το σημείωμα γράφτηκε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, πιθανότατα και απειλή.

Πηγή: Πολίτης Κύπρου

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications