Πάλι έβαλαν τα χρήσιμα goim: λευτεριά στον Κουφοντίνα  που κάνει “απεργία πείνας από 2 Μαΐου” και ζει ακόμα?

Αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι στην εικόνα μετά θα τρέχουν σε έγκυρες πήγες και funpage τους και θα σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι τα γνωστά ...Τι γράφουν έγκυρες πήγες:

Πορεία συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιούν αυτή την ώρα αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Αθήνας. Η πορεία που κάλεσε η Συνέλευση Αλληλεγγύης στον καταδικασμένο για συμμετοχή στη 17η Νοέμβρη, είχε σημείο αρχικής συγκέντρωσης τα Προπύλαια.Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου, μετά την άρνηση των δικαστικών Αρχών να του χορηγήσουν άδεια.

Μπαράζ επιθέσεων πραγματοποίησαν αλληλέγγυοι του «Λουκά», τον Δημήτρη Κουφοντίνα, της 17Ν, λίγες μόνο ώρες πριν από τη συνεδρίαση στο Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου που θα κρίνει αν η υπόθεση της απόρριψης του αιτήματός του για άδεια.

Από τις 2 Μαΐου, όταν δηλαδή ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, γίνονται σχεδόν καθημερινά καταδρομικές επιθέσεις, αναρτήσεις πανό, συγκεντρώσεις και πορείες σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα μόνο, εκδηλώθηκαν συντονισμένα επιθέσεις ταυτόχρονα σε τρία πανεπιστημιακά ιδρύματα, την ΑΣΟΕΕ, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.Αναρχικοί βγήκαν από τις εγκαταστάσεις Πανεπιστημίων και πυρπόλησαν κάδους απορριμμάτων ενώ πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από την wikipedia τους: Από τα παιδικά του χρόνια είχε αριστερές τάσεις και ήδη ως μαθητής είχε ενταχθεί στην τοπική οργάνωση της ΠΑΜΚ (μαθητικό τμήμα του ΠΑΣΟΚ)Στο βιβλίο του, εξηγεί: Σε αυτό τον πολιτικό χώρο (ΠΑΣΟΚ) προσχώρησαν πολλοί ριζοσπαστικοποιημένοι νέοι, σεβαστοί αντιδικτατορικοί αγωνιστές, παλιοί αντάρτες και καπεταναίοι του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ

Όλη η λερά της Ελλάδας δηλαδή που οι κοιμισμένοι τους θεωρούν για Έλληνες και καλά απόγονους αρχαίων ! μαλιστα επειδή σκότωσαν μερικούς από αυτούς οι κακοί ναζι το 40 θα πρέπει να τους κλαίμε και να λέμε οτι σκότωσαν "Έλληνες" : Από τα παιδικά του χρόνια είχε αριστερές τάσεις όπως όλοι της ράτσας τους! και έρχεται ο κάθε ηλίθιος εδώ και γράφει εσύ θα μας πεις αν ήμαστε Έλληνες? τα goim πάντως δεν ειναι απόγονοι αρχαίων το μονο σίγουρο!

Αυτά τα goim διαβάζουν έγκυρες πήγες σαν αυτή με αυτά τα ωραία σημιτικά κείμενα πέρα κάθε λογικής :

Tα 80.000 ζωντανά εκεί έχουν τόση σχέση με αρχαίους όση σχέση έχουν οι μαύροι με τους Κινέζους! μα όλοι ? οι περισσότεροι, πολλοι θα έχουν εξαπατηθεί αλλα άμα πέσεις στο επίπεδο τους είσαι τελειωμένος και γίνεσαι ένα με τα goim...

Πολλοί ελληνόφωνοι δεν ειναι απόγονοι αρχαιων ακόμα και ο τρόπος που σκεφτονται και λειτουργούν ειναι σημιτικός! ένας ευρωπαϊκού γένους αμέσως βλέπει ότι αυτο το κείμενο ειναι γραμμένο είτε από πράκτορα , είτε από χρήσιμο goim είτε απο ελληνόφωνο σημιτικής ράτσας,σε κάθε περίπτωση απευθύνεται σε ελληνόφωνα goim που υιοθετούν ότι τους λένε και με την σειρά τους παρασύρουν και τους άλλους .... Σε goim απευθύνεται και πολλές "έγκυρες πήγες" εξάλλου.

Το facebook εκτός να προωθεί δίκες τους πήγες που απευθύνεται σε ελληνόφωνα goim που υιοθετούν ότι τους λένε και με την σειρά τους παρασύρουν και τους άλλους
Εκτός να σαμποτάρει ανεξάρτητες πήγες, και να βάζει κουμπιά ώστε να τα goim που έχουν κάνει δεδομένα ότι τους λένε να κάνουν αναφορές, τώρα ενημερώνει τα πρόβατα για τις εκλογές! μην ξεχαστεί κανένα και δεν πάει, εχει να πέσει μεγάλο μαγείρεμα πάντως! αλήθεια τους συμμορίτες που έκαψαν τα ψηφοδέλτια ενός κόμματος τους έπιασαν?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications