Διάλεξε ένα χάπι για την επόμενη ζωή σου: κόκκινο δεν θα ξανά γεννηθείς εδώ, μπλε θα ξανά γεννηθείς εδώ

ΜΠΛΕ: θα ξανά γεννηθείς εδώ στην Γη με στόχο να πληρώσεις για τα λάθη σου που έκανες σε αυτή την ζωή, παρέα με αγρίμια, και όλη αυτή την βαρβαρότητα που επικρατεί,και φυσικά με τις επιλογές σου που έκανες σε αυτή την ζωή, όπως για παράδειγμα να ψηφίζεις απο προσωπικό όφελος,στην επόμενη ζωή δεν θα είσαι στην ίδια θέση αλλα στην απέναντι όχθη ώστε να πληρώσεις για τις αμαρτίες σου.

ΚΟΚΚΙΝΟ: Δεν θα ξανά γεννηθείς σε αυτό το πλανήτη που έχει καταληφθεί από κάτι που ούτε έχετε φανταστεί, και έχει γίνει πλέον σαν τόπος εξορίας κατώτερων πνευμάτων μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Άλλα σε έναν άλλο πλανήτη που δεν υπάρχουν καν σχολειά και ο καθένας έχει την θέση που του αρμόζει ανάλογα τις τάσεις του, δεν υπάρχουν πτυχία ώστε να θεωρείτε "μορφωμένος" και "ανώτερος" ο κάθε ηλίθιος γιατί έχει τίτλους,και αναπαράγει ότι του έμαθαν άλλοι, εκεί ειναι το ακριβώς το αντίθετο από αυτό στην Γη, μαθαίνει μόνος του ο καθένας αυτά που θέλει ανάλογα τι τάσεις έχει και τι νοημοσύνη έχει .Ξεχάστε αυτά με τα σχολειά και τα πτυχία.

Αν δεν μπορεί να μάθει μόνος του κάτι και να προσφέρει θεωρείτε κατώτερος και δεν έχει καμιά θέση. Σε προβληματικούς γίνεται ευθανασία ώστε είτε να ξανα γεννηθούν σε μη προβληματικό σώμα είτε να γεννηθούν σε άλλο κατοικήσιμο πλανήτη σαν την Γη, ότι εκαναν και οι αρχαίοι στο Καιάδα.

Τα δε εγκληματικά στοιχειά απομονώνονται από την υπόλοιπη κοινωνία σε άλλο μέρος και τους γίνεται στείρωση ώστε να μην πολλαπλασιάζονται, και θεωρούνται παράσιτα στο πλανήτη, για αυτό το λόγο γίνεται έλεγχος σε κάθε μωρό μην τυχόν και ειναι ξενιστής και καταντήσει ο πλανήτης σαν την Γη.

Δεν υπάρχουν όλα αυτά που έχετε ως δεδομένα εδώ, εκεί ειναι όλοι πνευματικοί, και σε επαφή έρχονται μονο με αληθινή αγάπη και αισθήματα και οχι σαν τα σκυλιά, (ξεχάστε αυτά που ξέρετε εδώ ) χρήματα υπάρχουν υπό άλλη μορφή όμως! ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει ανάλογα ποσά προσφέρει στο σύνολο της κοινωνίας και οχι γιατί έχει μια εταιρία και βάζει άλλους να δουλεύουν για αυτόν, ειναι αφύσικο ένας άχρηστος να διήκει άλλους γιατί έχει κάποια θέση, επίσης το ακριβώς αντίθετο από την Γη.

Το ότι απο μικρά σας εχουν μάθει να σκέφτεστε με την δικιά τους "λογική"(του παράλογου) ώστε να μην καταλαβαίνετε τίποτα(ούτε τα αυτονόητα) και να βλέπετε φυσιολογικά πράγματα που ειναι αφύσικα δεν σημαίνει ότι ειναι σωστά!

Λοιπόν τι κόσμο διαλέγεις?

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Κόκκινο με χίλια!

Ανώνυμοςείπε...

Κόκκινο χωρίς αμφιβολία.

Lείπε...

Κόκκινο κ ας με πετούσαν στον καιαδα άμα έβγαινα προβληματικός....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications