Ένας «Διαστημικός Άγγελος» Βγαίνει Μέσα από τον Ήλιο

Στις 15 Μαΐου 2019, ο Scott C. Waring, γνωστός ανεξάρτητος ερευνητής για τα UFOs, μας λέει ότι ενώ έψαχνε τις δορυφορικές εικόνες από το SOHO της NASA, για τον Ήλιο, παρατήρησε στο «φόντο» ότι υπήρχε ένα «αγγελικό UFO».

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αντικείμενο που θυμίζει αρκετά στο σχήμα έναν άγγελο και, γενικότερα είναι ευρύτερα γνωστό ως «διαστημικός άγγελος» καθώς δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά εμφανίζεται σχετικά συχνά εδώ και αρκετά χρόνια.

Πολλές φορές, στις διάφορες φάσεις, μεταξύ χρονικών διαστημάτων, το αντικείμενο μοιάζει σαν να έχει πολλά «αντίγραφα», σαν να είναι διαφορετικά αντικείμενα, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει από τις διαφορετικές οπτικές γωνίες που μπορεί να εμφανίζεται κάθε φορά.

Πιθανότατα δεν πρόκειται για κάποιον έστω μικρό πλανήτη ή κάποιο άλλο μικρό ουράνιο σώμα, καθώς θα υπήρχαν εκατοντάδες φωτογραφίες που θα έδειχναν την τροχιά του, να κινείται από την μία μεριά προς την άλλη.

Φαίνεται να εμφανίζεται ξαφνικά ή να κινείται πολύ γρήγορα ώστε να δίνει μία εικόνα του κάθε φορά στις κάμερες των διαστημικών παρατηρητηρίων του Ήλιου, ενώ στη συνέχεια εξαφανίζεται τόσο απότομα όσο εμφανίστηκε.

Θεωρίες πάρα πολλές για το τι μπορεί να είναι: από ένα σκουπιδάκι στον φακό της κάμερας μέχρι εξωγήινος δορυφόρος ή διαστημόπλοιο που βγαίνει μέσα από τον Ήλιο ή επιστρέφει ξανά μέσα σε αυτόν, σύμφωνα με την θεωρία συνωμοσίας η οποία θέλει τον Ήλιο να είναι μία Πύλη, την οποία χρησιμοποιούν ανώτεροι πολιτισμοί για να κάνουν ταξίδια στον χώρο – ενδεχομένως και στον χρόνο.

Δείτε πως το βλέπει ο ίδιο ο Scott C. Waring μέσα πό το βίντεο που ακολουθεί:

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications