Χταπόδι επιτέθηκε σε food blogger που το παρήγγειλε ζωντανό (Βίντεο)

Επίθεση από το χταπόδι που είχε παραγγείλει, δέχθηκε μία food blogger από την Κίνα, όταν επιχείρησε να το φάει ζωντανό.Επίθεση από το χταπόδι που είχε παραγγείλει, δέχθηκε μία food blogger από την Κίνα, όταν επιχείρησε να το φάει ζωντανό.

Η νεαρή Κινέζα με ψευδώνυμο Seaside Girl Little Seven, που ανεβάζει τακτικά βίντεο στην πλατφόρμα Kuaishou, προσπάθησε να δαγκώσει το χταπόδι και εκείνο άπλωσε τα πλοκάμια του κολλώντας τις βεντούζες του στο πρόσωπό της. Το διάρκειας 50 δευτερολέπτων βίντεο με την επίθεση του χταποδιού, έγινε αμέσως viral, προκαλώντας ποικίλα σχόλια για τη δικαιολογημένη μάχη που δίνει το μαλάκιο να κρατηθεί στη ζωή.

Ενώ εκείνη προσπαθεί να αποδεσμευτεί από τις βεντούζες του, το χταπόδι καταφέρνει να την τραυματίσει στο μάγουλο, σκίζοντας το δέρμα της. Η “Seaside Girl Little Seven” βγάζει μία κραυγή πόνου τραβώντας με δύναμη το χταπόδι, με αποτέλεσμα το πρόσωπό της να παραμορφωθεί. Λίγο αργότερα καταφέρνει τελικά να απελευθερωθεί.

Στην περιγραφή του προφίλ της, η κοπέλα από το Λιανγιουνγκάνγκ γράφει ότι λατρεύει τα θαλασσινά. Ξεκίνησε να αναρτά βίντεο στον λογαριασμό της δύο εβδομάδες νωρίτερα, αφιερώνοντας ολιγόλεπτα κλιπ σε συνταγές με όστρακα και αστακούς.

Πριν λίγες ημέρες είχε παραπονεθεί στους followers της ότι κανένα από τα βίντεό της δεν ανεβαίνει στα trends αλλά η τελευταία της ανάρτηση έγινε παγκόσμιο viral.

Αρκετοί βέβαια είναι και εκείνοι που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για εν μέρει σκηνοθετημένη και ηθελημένη «περιπέτεια», με στόχο τη συγκέντρωση περισσότερων ακολούθων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications