Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες -  ποιος ξέρει που αποσκοπούν?

Για άλλη μια φορά ο όχλος πιάνεται εντελώς άσχετος για τον αληθινό σκοπό των νέων ταυτοτήτων, βεβαία δεν γνωρίζει άλλα που ειναι αυτονόητα θα γνωρίζει αυτό? από κατασκευής τους πολλοί ειναι σε κατώτερα επίπεδα νόησης για να παρασύρουν και τους άλλους στο επίπεδο τους, για γελοία και για κλάματα η κατάσταση που επικρατεί, και κάπως έτσι κατακτήθηκε ο πλανήτης εκ των έσω και νομιζουν ότι θα γίνει εισβολή εξωγήινων όπως βλέπουν σε ταινίες.

Αυτό το σύστημα υπάρχει ήδη σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και με αυτό είδαν ότι πρέπει να γίνει μαζική μετακίνηση αλλοφύλων σε όλη την Ευρώπη! τον ύπνο το δίκιου οι μάζες όσο διαβάζουν δεκάδες ιουδαϊκές σελίδες στην Ελλάδα όλες στην πρώτη θέση,και νομίζουν έτσι ξαφνικά αποφάσισαν από δεκάδες χώρες που δεν έχουν καν πόλεμο να έρθουν στην Ευρώπη ξαφνικά οι ορδες λεγόμενοι μετανάστες! γιατί δεν ερχόντουσαν και το 90?

H Ελλάδα δεν κινδυνεύει να καταστραφεί, έχει ήδη καταστραφεί και αυτό φαίνεται έντονα στο internet.

Ένα βήμα πιο κοντά στην αλλαγή των αστυνομικών ταυτοτήτων όπως τις ξέραμε τα τελευταία 60 χρόνια ήρθαμε σήμερα, καθώς από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε η διαγωνιστική διαδικασία για τη δημιουργία ενός νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας (Ο.Π.Σ.Ε.Α.) με σκοπό την έκδοση των νέων Δελτίων Ταυτότητας, αλλά και όλων των εγγράφων ασφαλείας.

Ήδη, εστάλησαν οι προσκλήσεις ενδιαφέροντος σε μεγάλο αριθμό ειδικευμένων φορέων, οι οποίοι θα υποβάλουν τις προσφορές τους, που θα αξιολογηθούν και θα προχωρήσει η κατασκευή των νέων ταυτοτήτων.

Οι εταιρείες που θα υποβάλουν ενδιαφέρον πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις μεταξύ των οποίων να έχουν κατασκευάσει τέτοια έγγραφα σε άλλες τουλάχιστον δύο χώρες της Ε.Ε.

Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διευκρινίζεται ότι οι νέες ταυτότητες είναι μόνο ένα μέρος από αυτά που θα κατασκευαστούν, καθώς η δημιουργία του Ο.Π.Σ.Ε.Α. γίνεται, μεταξύ άλλων, και για λόγους οικονομίας και θα αναλάβει την κατασκευή όλων των εγγράφων ασφαλείας, στα οποία περιλαμβάνονται τα διπλώματα οδήγησης, όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα αλλοδαπών, αλλά και η αναβάθμιση των ελληνικών διαβατηρίων, που, ούτως η άλλως, θεωρούνται από τα ασφαλέστερα στον κόσμο.

Με τη δημιουργία του νέου Ο.Π.Σ.Ε.Α., οι νέες ταυτότητες και τα άλλα έγραφα ασφαλείας θα ακολουθούν πλήρως τις σχετικές συστάσεις του ICAO (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας) και των ευρωπαϊκών κανονισμών.

Σημειώνεται ότι η απόφαση της Ε.Ε. για την κατασκευή νέων ταυτοτήτων ελήφθη από τον περασμένο Νοέμβριο και τις επόμενες μέρες γίνεται κανονισμός.

Από τη στιγμή εκείνη όλες οι χώρες μέλη έχουν περιθώριο 24 μηνών για να προχωρήσουν στην κατασκευή των εγγράφων ασφαλείας των πολιτών τους.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications