Τρόμος για οικογένεια στη Νέα Μάκρη -  η Ελλάδα έχει καταντήσει η πιο επικίνδυνη χώρα

Εφιαλτικές ώρες βίωσε μία οικογένεια στη Νέα Μάκρη, όταν κουαρτέτο κουκουλοφόρων με πιστόλια και μαχαίρια εισεβαλαν στην οικία της, τα ξημερώματα.

Το σκηνικό του τρόμου εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί. Οι τέσερις ληστές μπήκαν στην οικία του δημοτικού υπαλλήλου στον τομέα της καθαριότητας, επί της οδού Μάνου Κατράκη στην περιοχή Αγίας Μαρίνας .

Με την απειλη όπλων και μαχαιριών έδεσαν το ζευγάρι και τα δύο κορίτσια χωρίς να τους χτυπήσουν.

Στη συνέχεια άρπαξαν ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα στο σπίτι, όπως χρήματα και τιμαλφή και διέφυγαν.

Ο πατέρας κατάφερε να λυθεί σε κάποια στιγμή και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Αν κάνετε μια ερευνά σε αλλες χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα παίρνει βραβείο σε: δολοφονίες, ληστείες, ανομία, γραφειοκρατία, πουλημένη δικαίωση, μεγαλύτερους φόρους, τους περισσότερες κομμουνιστές (εκ γενετής )ανά χίλιους κάτοικους, ειναι επίσης η μονή χώρα που έχει ακόμα επίσημο κομμουνιστικό κόμμα, επίσης οποία αγνή ψυχή γεννηθεί σε αυτή την χώρα ειναι ειναι καταδικασμένη άφου προωθούνται πάντα οι "πονηροί" σε όλους τους τομείς .

Μέσα σε αυτό το χάος έχεις και κάτι βλάκες να λένε: έμενα θα μου πεις ρε? ειμαι απόγονος των αρχαίων!άσχετα που τόσο φυλετικά όσο και "λογική" τους δεν έχει καμιά σχέση αρχαίους, και η μονή τους ασχολία ειναι να βλέπουν ποδόσφαιρο(made in England + (?)) ολα τα αλλα ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας ... και να δογματιζονται σε βαθμό να θεωρούν την μπάλα θεο! tragic που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications