Τελικά πρέπει να μιλάς με τους πρώην σου; δείτε  τι λέει κάποια  -Video

Τελικά το πρόβλημα ειναι πολύ βάθη με πολλές προεκτάσεις! και ύστερα ήρθε ο εκφυλισμός παντού και στα πάντα. Η κλασική ατάκα : έγινε μια ερευνά από το πανεπιστήμιο τάδε! και τι αποτέλεσμα έβγαλε λέτε? πάντα αυτό που βολεύει! από πανεπιστήμιο ηταν και η δήθεν ερευνά πριν μερικά χρονιά που έλεγε για "καθαρό ελληνικό DNA"! και κανένας συμμορίτης δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος! καθώς και οι εξής: φιλοχρήματοι , διπρόσωποι, ύπουλοι ,θέλουν να επιβάλλονται, υλιστές,εξαπατούν,αρρωστημένα δογματικοί,η βλέπουν την γυναικά σαν αντικείμενο η συνουσιάζονται παράφυση μαζί της, η την πλακώνουν στο ξύλο, αυτά τα χαρακτηριστικά ειναι μη ευρωπαϊκής ράτσας ανδρών.

Η μαντάμ με το καπίστρι στην μύτη εμφανίζεται στην ιστοσελίδα e-daily.gr, και κάνει συχνά ρεπορτάζ με βίντεο και τα ανεβάσει στο youtube,(της κάνουμε και διαφήμιση), μετά από 5-6 βίντεο δεν έχουμε κατάληξη τελικά αν ειναι έτσι από την φύση της.

Όπως έγραψε και μια στο παρακάτω βιντεο: Ψυχοπαθής επειδή μιλάς με πρώην; Κλαίω. Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλούπι .

Μέρος από την ανάρτηση:

Χωρίζετε, η ζωή προχωράει, αλλά εσύ συνεχίζεις να επικοινωνείς με τον/την πρώην σου. Και έρχεται η στιγμή που κάνεις μια νέα σχέση και αντιμετωπίζεις γκρίνιες κλπ για αυτήν τη συνήθεια. Και τώρα πρέπει να μάθεις αν αυτό που κάνεις είναι σωστό ή λάθος. Τι παίζει τελικά με τις φίλιες με τους πρώην και κατά ποσό επηρεάζουν τις νυν σχέσεις;

Όπως αναφέρει έρευνα του πανεπιστημίου του Όκλαντ η διατήρηση φιλικών σχέσεων με πρώην συντρόφους αποτελεί δείγμα ψυχοπάθειας σύμφωνα με. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Personality and Individual Differences και κατέληξε στο συμπέρασμα πως το να αφήνετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε πια ερωτική σχέση, δεν είναι δείγμα ωριμότητας και συναισθηματικής νοημοσύνης, αλλά μια τακτική, που μπορεί να δείχνει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι ψυχολόγοι της έρευνα μελέτησαν την συμπεριφορά 861 ατόμων, στα οποία αναλύθηκε το ιστορικό των σχέσεων τους. Πιο συγκεκριμένα ρωτήθηκαν για τις ερωτικές σχέσεις που πλέον διατηρούν αλλά και για το αν παραμένουν φίλοι με πρώην συντρόφους τους.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο της Σκοτεινής Τριάδας, όσοι δηλαδή εμφανίζουν χαρακτηριστικά ναρκισσισμού, μακιαβελισμού (χειρισμός και εκμετάλλευση των άλλων) και ψυχοπάθειας, έχουν την τάση να κρατάνε φιλικές σχέσεις με τους πρώην τους, για στρατηγικούς και πρακτικούς λόγους.

Ποιος υπογράφει αυτές τις ηλιθιότητες στο φερόμενο "τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ώκλαντ" που ουδεμιά σχέση έχουν με την πραγματικότητα? σου λένε άπλα να είσαι αναίσθητος/τη και μυρίζουν φεμινισμό! και κάπως έτσι εκφυλίστηκαν και οι σχέσεις μεταξύ τόσο άλλων!

Και ιδού τα αποτελέσματα για γυναίκες ευρωπαϊκού γένους (διόρθωση όλοι):

Για τους άντρες που δεν ειναι νεοέλληνες αλλα επίσης ευρωπαϊκού γένους ειναι ακόμα χειρότερα,οι περισσότερες στην Ελλαδα ειναι "ελεεινές" και οχι Ελληνίδες υπό την έννοια απογόνες των αρχαίων! οι χειρότερες γυναικες στην Ευρώπη στην πλειοψηφία τους και οχι τυχαία! ο λόγος?την κουτοπονηριά την έχουν στο αίμα τους στην κυριολεξία αφού δεν ειναι ευρωπαϊκού γένους όπως και οι περισσότεροι αντρες μιγάδες της μεσογείου.

Άμα σου τύχει να έχει και μογγολική ομάδα αίματος? άστα!(κατα τα άλλα καθαρό ελληνικό DNA), αν και παντού σε όλη την Ευρώπη έτσι θα γίνουν σε λίγα χρονιά οι γυναικες και οι άντρες στην πλειοψηφία τους όπως στην Ελλάδα με τις αιμομιξίες. Αφού αν βάλεις 10 άντρες σε μια γυναικά στο πιο άθλιο θα κολλήσει και έτσι πολλαπλασιάζονται, το κακό επικρατεί στο κάλο, και αναρωτιούνται μετά πως γέμισε ανθέλληνες η Ελλάδα και "γουρούνια άντρες" :δεν υπάρχουν άντρες πια! έτσι λένε πολλές το ότι επιλεγούν να ειναι με αγρίμια οι ίδιες δεν το βλέπουν .

Άλλες πάλι ειναι για λύπηση ειδικά ευρωπαϊκού γένους γιατι τα αγρίμια τις εξαπατούν με απίστευτη ευκολία λόγο ότι ειναι καλές, όπως στην γνωστη ιστορία με το φίδι και την Εύα, και έτσι γεννήθηκε το κακό στην Γη .

Post A Comment:

1 comment

Luείπε...

Όπως κ στο βίντεο φαίνεστε ότι κανείς δεν είναι Καυκάσιος η Καύκασια κ στην έρευνα που αναφερει δεν ξέρουμε επίσης τη είδους ράτσας ήταν οι ερωτηθέντες...
προσωπική μου άποψη ??
Οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι να απαντήσουν ότι : ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...δεν σας κάνει να προβληματίζεστε ??🧐
Το πιο εύκολο είναι να ”την βάλεις μέσα ” κ να κανείς παιδιά...μεγαλώνουν ηλίθια παιδιά χωρίς παιδιά-γνώση-αυτοσεβασμό-ορθή λογική...γονείς που δεν έχουν τις εικανοτητες να προσφέρουν ένα μονοπάτι να καθοδήγησουν το παιδί τους να βαδίσει με αρχές στην ζωή του
φυσικά κ αυτούς έτσι τους μεγάλωσαν βλαμενους κ έτσι συνεχίζουν να ζουν παντρεμένοι με γκόμενους κ με γκόμενες .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications