Συνελήφθη 35χρονη να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος στην Ορεστιάδα

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 17/18-4-2019, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, 35χρονη ημεδαπή, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης και ευρισκόμενη υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Η εικονιζόμενη ειναι μια άσχετη η Lorena Daniela Aguirre από το Μεξικό που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ αλλα προσπάθησε να δωροδοκήσει και να φλερτάρει για να την αφήσουν αν και μεθυσμένη(!) και μετά να την πιάνει υστερία.

Η 18χρονη φοιτήτρια από το Μεξικό είχε προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με το παρακάτω βίντεο και την σύλληψή για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος το 2016.

Η Lorena Daniela Aguirre έχει γίνει γνωστή ως "Lady 100 Pesos" αφού προσπάθησε να δώσει ένα χαρτονόμισμα 100 πέσος, αξίας περίπου 4.71 Ευρώ, σε έναν αστυνομικό που είχε πλησιάσει το αυτοκίνητό της στην πόλη Guanajuato.

Ένα τοπικό κανάλι ειδήσεων ανέβασε το βίντεο της σύλληψής της στο YouTube , το οποίο φαίνεται να δείχνει ότι προσπαθεί να δωροδοκήσει τον αστυνομικό, αφού τράκαρε καμια 5-6 σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τότε το αρχικό βίντεο έχει φτάσει πάνω από 4.000.000 προβολές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications