Συγκλονίζει η μοναδική επιζήσασα από την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο την “έσωσε” λέει η Παναγία

Επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς αξιωματικούς που επέβαιναν στο ελικόπτερο Χιούι που συνετρίβη στις 19 Απριλίου του 2017, τελέστηκε στο Σαραντάπορο.

Ο πόνος βουβός για τους συγγενείς των τεσσάρων αξιωματικών, που βρέθηκαν στο σημείο όπου οι δικοί τους άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή εν ώρα καθήκοντος.

Άναψαν ένα κερί στη μνήμη τους, άφησαν λίγα λουλούδια στο μνημείο που στήθηκε για να θυμίζει την τραγωδία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε βυθίσει στο πένθος τις ένοπλες δυνάμεις μας. Και η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε παρουσία και του Αρχηγού ΓΕΣ αλλά και κατοίκων του χωριού.

Ήταν 19 Απριλίου του 2017 όταν το μοιραίο Χιούι συνετρίβη στην περιοχή λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Πετούσε σε χαμηλό ύψος, η ουρά του ελικοπτέρου χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και το κακό δεν άργησε να συμβεί…

Εκεί ήταν και η Βασιλική Πλεξίδα, η αρχιλοχίας που επίσης επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο και σώθηκε από θαύμα, όπως η ίδια λέει, όταν εκτινάχτηκε μαζί με το κάθισμα της λίγο πριν τη συντριβή και έτσι γλίτωσε από το θάνατο.

Συγκλονίζει κάθε φορά που αναφέρεται στις στιγμές που βίωσε κι ευχαριστεί για ακόμη μια φορά την Παναγία, που την πήρε στην αγκαλιά της, όπως υποστηρίζει.

Τι να πει κάνεις? θα γίνει και κακός άσε που θα μας πουν και αριστερό, δεν είχε άλλη δουλειά η Μύριαμ ? και τους άλλους γιατί δεν τους έσωσε στο πηγάδι κατούρησαν? ρωτήσαμε μια γνήσια απόγονη των αρχαίων αν ηταν από μικρή τόσο προσκολλημένη στην θρησκεία και είπε οχι, μετά την μύησαν οι παπάδες ! πάντως καλυτερα να ειναι κάποιος χριστιανός πάρα άθεος και αριστερός δηλαδή να έχει το μαρξιστικό θρήσκευμα,ας όψεται :

Για να μην γιορτάζει την ειρήνη? αυτή η σελίδα πιθανό παρακλάδι της ΕΡΤ με τα 700.000 like δεν γίνεται μια φορά να βαλει μια ιστορική αλήθεια χωρίς προπαγάνδα? τι δουλειά έχει η "Ειρήνη" με τα Χριστούγεννα? και η βρετανια είχε απορρίψει προτάσεις Ειρήνη και οχι ο Χίτλερ! πάντως εμείς δεν μπήκαμε στην συγκεκριμένη σελίδα για να μάθουμε αληθινή ιστορία, από τους τίτλους και μονο φαίνεται η μαρξιστική προπαγάνδα και η παραχάραξη της ιστορίας . Μαζί με την προπαγάνδα λένε και καμιά ανάμεικτη αλήθεια : O Χίτλερ πράγματι ήσαν κατα όλων των μονοθεϊστικών θρησκειών,Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ, ήρθαν ακριβώς από την ίδια περιοχή! την Μέση Ανατολή από την οποία η φυλή των ερπετών εμφανίστηκαν μετά τον κατακλυσμό, και δημιούργησε ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία χειραγώγησης μυαλού και έλεγχου μαζών...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications