Παρέλυσε το χέρι 17χρονης μετά από εμβόλιο –Ο πατέρας της μιλά στο Πανελλήνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιο θέμα που προκαλεί πολλά ερωτηματικά…Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους www.el.gr

Πριν τρεις μήνες είχαμε ενημερωθεί για μία υπόθεση στο Αγρίνιο, το αριστερό χέρι ενός 17χρονου κοριτσιού παρέλυσε, όταν σε αυτό χορηγήθηκε σε συγκεκριμένο εμβόλιο.

Όπως είχαν μεταδώσει τότε τα μέσα ενημέρωσης, επρόκειτο για το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί τότε στο agriniopress από την οικογένεια της 17χρονης, μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, το κορίτσι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 11 Ιανουαρίου και μέχρι το βράδυ της ίδια μέρας, είχε προκληθεί παράλυση σε όλο της το αριστερό χέρι!

Όπως είχε φανεί, σύμφωνα πάντα με τα τότε ρεπορτάζ, από το ηλεκτρομυογράφημα, την παράλυση δεν προκάλεσε η βελόνα ή ο τρόπος που έγινε το εμβόλιο, αλλά τα συστατικά του φαρμάκου.

Οι γονείς της μαθήτριας επικοινώνησαν με τον ΕΟΦ για να γνωστοποιήσουν την παρενέργεια και όπως ενημερώθηκαν, αντίστοιχο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν.

Σήμερα, το θέμα επανήλθε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Το κοριτσάκι από τότε κάνεις καθημερινά φυσιοθεραπείες, έχει χάσει 2 μήνες από τα μαθήματά του στο σχολείο και κινδυνεύει να αποκλειστεί από τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι γιατροί, παρότι, αισιόδοξοι, δεν μπορούν να πουν με σιγουριά πότε θα επανέλθει το χέρι της.
Η 17χρονη δεν μπορεί να κουνήσει τα δάκτυλά της και χρειάζεται βοήθεια ακόμα και σε απλά καθημερινά πράγματα.
Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της στον τηλεοπτικό φακό, υπάρχει γιατρός που έχει υπογράψει πως αιτία ήταν το εμβόλιο, ενώ επιφυλάσσονται για ακόμα περισσότερες εξετάσεις στην Αθήνα, προκειμένου να πειστούν οι πάντες για το συμβάν.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Πρέπει να αποδεχόμαστε άκριτα όλα τα εμβόλια που πλασάρουν οι διεθνείς οργανισμοί ή μήπως με «καθαρό μυαλό», σύνεση και επαγγελματισμό, τα όποια εμβόλια να ελέγχονται, προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες παρενέργειες;

Σε αυτή την κατεύθυνση, η επιστήμη οφείλει να μην εισακούει φανατικές φωνές ούτε της μίας, αλλά ούτε και της άλλης πλευράς, στην οποία ανήκουν υποτιθέμενοι «ερευνητές» και «δημοσιογράφοι», υπέρμαχοι όλων, αδιακρίτως, των εμβολίων.

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications