Πρώην Μοντέλο του Playboy Υποστηρίζει ότι Μιλά με τον Διάβολο και Έχει… Εξωγήινο Αίμα!

Είναι από την Αργεντινη, ονομάζεται Sabrina Sabrok, είναι εντυπωσιακή, άκρως… πληθωρική και είχε περάσει από πολλές εκδόσει του περιοδικού Playboy. Η Σαμπρίνα, ωστόσο, αρνείται τον… χαρακτηρισμό «κουνελάκι» και προσδίδει στον εαυτό της… εξωπραγματικές ιδιότητες, υποστηρίζοντας πως μιλά με τον… Διάβολο και ότι έχει… αίμα εξωγήινου!

Η εντυπωσιακή, αλλά… λίγο παράξενη όπως αποδεικνύεται, π@ρνοστάρ από την Αργεντινή, θεωρεί απόδειξη για την καταγωγή της από άλλον πλανήτη, τον τύπο του αίματος της.

Η 43χρονη, πλέον, π@ρτοστάρ, υποστήριξε στα ΜΜΕ της Αργεντινής ότι μιλά συχνά με τον διάβολο, ενώ υποστηρίζει πως έρχεται σε επαφή με πνεύματα, μιλάει με νεκρούς, ενώ έχει δημιουργήσει δική της οργάνωση, με την ονομασία Sabrok Legion.

«Δουλεύω με ερευνητές που μου είπαν ότι ο τύπος αίματος που διαθέτω, δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για εξωγήινους που μετέφεραν ανθρώπους και πειραματίστηκαν με αυτούς, κάνοντας μίξη του DNA τους.

Ως αποτέλεσμα των πειραμάτων αυτών, είναι μερικοί άνθρωποι να διαθέτουν αίμα τύπου Rh-αρνητικό», δήλωσε η Sabrina Sabrok, η οποία συμπλήρωσε: «Πάντα με προσέλκυαν τα μυστήρια. Πιστεύω ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας».

Έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα έτσι όπως την έκαναν και τα έχει κάνει σαλάτα, επίσης την εκαναν p@ρνη οι γνωστοί κύκλοι.«Πάντα με προσέλκυαν τα μυστήρια. ». Δεν ξέρει καν ότι αυτό ειναι χαρακτηριστικό του γένους. Και σωστά λέει ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας, όσο για το "εξωγήινο αίμα" ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ (τo ίδιο αίμα έχουμε ! ) άλλα δεν ειναι οι εξωγήινοι που νομίζει αυτή η άλλοι, αλλα αυτοί με ανθρωπινής μορφής εξωγήινοι:

Αυτά βεβαία οι πολλοί δεν μπορουν να τα καταλάβουν από κατασκευής τους ειδικά αν δεν ανήκουν στο συγκεκριμένο γένος που έφερε και όλες τις εφευρέσεις στην Γη,δηλαδή τύπου ελληνόφωνοι μιγάδες της μεσογείου που γράφουν συχνά "τι πίνεις" . Σε αυτούς δώσε ποδόσφαιρο να ασχολούνται, και λοιπες ηλιθιότητες,θα τους βρείτε σε έγκυρες πήγες παρέα με τους συμμορίτες που έχουν κοινά χαρακτηριστικά,αυτοι θα τους έλεγε ο Tesla για ρεύμα και θα τον κοιτούσαν σαν μαϊμούδες και θα του έλεγαν: τι πίνεις και τι "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι αυτές? δεν υπάρχει ρεύμα αφού δεν το βλέπουμε, θα του έλεγαν , ο οποιος Tesla είχε δηλώσει επίσης ότι έχει εξωγήινη καταγωγή .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications