Οι εξωγήινοι βλέπουν τους ανθρώπους ως ζώα σε ζωολογικό κήπο

Την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, στο κτίριο του επιστημονικού μουσείου Cité des Sciences et de l'Industriem, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του METI, αφιερωμένη στις σχέσεις με τους εξωγήινους πολιτισμούς.

Ο στόχος του METI είναι να προσπαθήσει να μεταδώσει μηνύματα από την ανθρωπότητα σε πιθανά νοήμονα όντα έξω από το ηλιακό σύστημα μας.

Κάθε δύο χρόνια ανακοινώνεται ένα σεμινάριο διάρκειας μιας ημέρας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί άνθρωποι ανεξάρτητοι επιστήμονες και ερευνητές και συζήτησαν για άλλη μια φορά το πρόβλημα γιατί οι εξωγήινοι δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας .

Το ερώτημα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φιλοσοφικά διλήμματα της εποχής μας. Παρόλο που φαίνεται απίστευτο ότι ο πολιτισμός μας είναι ο μόνος στον απέραντο σύμπαν, το γεγονός παραμένει.

Υπάρχει το περίφημο παράδοξο του Fermi, το οποίο δείχνει την αντίφαση μεταξύ της πιθανής ύπαρξης εξωγήινων πολιτισμών και του γεγονότος ότι ποτέ δεν συναντήσαμε κανένα από αυτά. Ονομάζεται επίσης "Μεγάλη Σιωπή".

Υποθέτει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είτε δεν υπάρχει απλά κανείς στο διάστημα, είτε η εξωγήινη έξυπνη ζωή είναι τόσο σπάνια που δεν θα τη δούμε ποτέ. Αλλά τι γίνεται αν υπάρχει άλλη εξήγηση;

Μια εκδοχή που ήταν κοινή μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ότι οι εξωγήινοι πολιτισμοί μας αποφεύγουν εσκεμμένα, διότι αυτό θα επηρεάσει άμεσα το σκοπό της ύπαρξής μας.

"Είναι πιθανό ότι οι εξωγήινοι κοιτάζουν ανθρώπους στη Γη, ακριβώς όπως βλέπουμε τα ζώα στο ζωολογικό κήπο", λέει ο Ντάγκλας Βάκοβιτς, πρόεδρος του METI.

Ο συμπρόεδρος του σεμιναρίου Jean-Pierre Rospar προτείνει την ακόλουθη έκδοση. "Είναι επίσης πολύ πιθανό ότι η Γη είναι απλά κάτω από κάποιο είδος καραντίνας, διότι καταλαβαίνουν ότι θα υπάρξει μια απίστευτα καταστροφική συνεπεία σε πολιτιστικούς όρους για εμάς αν μάθουμε για την ύπαρξή τους.

Σε μια ερώτηση σχετικά με τα γενικά προβλήματα της ύπαρξης εξωγήινης ζωής, ο Rospar απαντά: "Η γνωστική εξέλιξη στη Γη παρουσιάζει τυχαία χαρακτηριστικά, αλλά ακολουθούν προβλέψιμα μονοπάτια, οπότε μπορούμε να αναμένουμε ότι αυτό θα συμβεί και πάλι σε άλλα μέρη του Σύμπαντος υπό ευνοϊκές συνθήκες.

"Θα πρέπει να περιμένουμε ότι κάπως την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι δεν έχουν φθάσει ακόμα στο υψηλότερο σημείο της ανάπτυξής τους και έτσι μπορεί υπάρχουν κάπου η να βρίσκονται μπροστά μας".

" Μέχρι στιγμής, οι βασικές προσπάθειες επικοινωνίας με τους εξωγήινους ειναι να στείλουμε ραδιοσήματα. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970, και μέχρι στιγμής κανείς δεν απάντησε."

Σχολιασμός: ειναι περιεργο το γεγονός να εμφανίζονται φερόμενοι επιστήμονες και διάφοροι φερόμενοι ερευνητές και να μην έχουν καταλάβει τίποτα, η κάποιοι γνωρίζουν και κάνουν τους άσχετους η ειναι άσχετοι, η μέσα σε αυτούς υπάρχουν οι λεγόμενοι δούρειοι ίπποι του καθεστώς και τους κατευθύνουν άλλου, μακριά απο την αλήθεια και θολώνουν τα νερά.

Γιατί εμείς οι "αμόρφωτοι" χωρις είμαστε "επιστήμονες" (τίτλους μονο), με την ελεύθερη λογική και σκέψη, και οχι σε καλούπια που έχουν αυτοί, ανακαλύψαμε ότι ήδη ειναι εδώ ! και μαλιστα ενα δαιμονικό είδος, το λέμε έτσι γιατί ξέρετε το κακό, και οχι κάπου χωμένοι σε υπόγειες βάσεις, και οι μάζες από μικρές έχουν μάθει να σκεφτονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλαβαίνουν,καθώς,ειναι περίπλοκο, και για κατανοήσει κάποιος πρέπει να ειναι ελεύθερο πνεύμα και δείτε γύρο σας τι γίνεται, οι περισσότεροι σε κατώτερα επίπεδα συνείδησης έκτος οτι δεν τους άφορα, τα θεωρούν και θεωρίες συνωμοσίας όπως τους έμαθαν.Τι να κάτσεις να εξηγήσεις σε τετοια άτομα? ειναι υποτιμητικό να πέφτεις στο επίπεδο τους.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications