Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας παραδέχεται  παραφυσικά πείραμα για στρατιωτικούς σκοπούς

Το επίσημο δελτίο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας βεβαιώνει ότι ο Στρατός χρησιμοποιεί «ψυχικές τακτικές» για να ανιχνεύσει ενέδρες, να ακούσει συνομιλίες, να διακόψει τις εχθρικές τηλεπικοινωνίες και να μάθει τι λένε οι εχθροί σε άλλες γλώσσες.

Ο ρωσικός στρατός συνεργάζεται με ψυχολόγους παραψυχολογίας για να βοηθήσει στρατιώτες, και έχει χρησιμοποιήσει μέχρι και δελφίνια σε πειράματα τηλεπάθειας.

Και αυτά δεν είναι μια "θεωρία συνωμοσίας" όπως αρέσκονται να λένε κάποιοι κύκλοι, είναι από το επίσημο περιοδικό του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας με τίτλο «Σούπερ στρατιώτης για μελλοντικούς πολέμους» εξηγώντας ότι η ρωσική στρατιωτική μηχανή κάνει παραψυχολογικά πειράματα, όπως η ανάγνωση του περιεχομένου ορισμένων προστατευμένων εγγράφων μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο.

Παρά το γεγονός ότι το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 βγήκε έξω απο τα σύνορα της Ρωσίας, εκπλήσσει το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί αυτοί έγιναν σε μια δημοσίευση με άδεια από τις αρχές.

Σύμφωνα με το συντάκτη του άρθρου, ο συνταγματάρχης Νικολάι Poroskov, ο οποίος εργαζόταν σε στρατιωτικές επιχείρησες στην Τσετσενία και τη Σιέρα Λεόνε, η Σοβιετικοί επιστήμονες ανέπτυξαν «παραφυσικές» τεχνικές στη δεκαετία του 80, με στόχο ο στρατός να μπορέσει να βρει πληροφορίες σχετικά με την "μεταβαλλόμενη κατάσταση συνείδησης ".

Ο Poroskov περιγράφει πώς αυτή η μέθοδος χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εκστρατειών στην Τσετσενία «για να αποκαλύψει τα σχέδιά και τη σύνθεση των δυνάμεων του εχθρού» προσθέτοντας ότι η Ρωσία έχει ειδικούς οι οποίοι χρησιμοποιούν τηλεπάθεια, και κάνουν πειράματα με δελφίνια .

Ο συνταγματάρχης διαβεβαιώνει ότι οι ψυχικοί "έδωσαν διαταγές στα δελφίνια διανοητικά και εκτέλεσαν τις διαταγές ... Αποδείχθηκε ότι η τεχνική μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στον άνθρωπο"

Οι Αμερικανοί δεν έχουν μείνει πίσω σε αυτή την «τεχνική», διότι, σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA,υπήρχε η και υπάρχει ακόμα πρόγραμμα με τέτοια πειράματα .

Όλα ξεκίνησαν στη δεκαετία του 70, όταν το Ινστιτούτο Έρευνας Stanfordrealizó ανάπτυξε την απομακρυσμένη προβολή ή «διόραση» σε άτομα προικισμένα με ψυχικές ικανότητες. Αυτό επιτρέπει την απεικόνιση απομακρυσμένων αντικειμένων, σε χρόνο και χώρο, χωρίς να χρησιμοποιείται καμία από τις πέντε κλασσικές αισθήσεις.

Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που η CIA επικοινώνησε με το Ινστιτούτο Stanford για τη χρηματοδότηση των ερευνών με 20 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρόγραμμα είχε διάφορα κώδικα ονόματα όπως: Stargate, Chama Grill, Sun Streak και SCANATE και εξέταζε εάν υπήρξε οποιαδήποτε ενδεχόμενη στρατιωτική εφαρμογή των ψυχικών φαινομένων.

Ο Anatoly Matviichuk, επικεφαλής του Τμήματος Ανάλυσης του στρατιωτικού περιοδικού της Ρωσίας, δήλωσε εν τω μεταξύ ότι σοβιετικοί επιστήμονες έκαναν κάποιες εργασίες σε αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα στη δεκαετία του 60 και 70.

Ο συνταγματάρχης Poroskov αναφέρει επίσης στο άρθρο του ότι πολλά "πειράματα" ήταν καρποφόρα, αλλά χωρίς να δώσει λεπτομέρειες....

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications