Συνέντευξη ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη σε μια εξωγήινη γυναικά

Για λογούς κατανόησης από το πλήθος της Γης που ζει στο Ματριξ έχει γίνει μετάφραση από την επικοινωνία σε απλή γλωσσά, και παραποίηση εννοιών λέξεων γιατί παρακολουθούν τα "ερπετά", που για τους πολλούς ειναι "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας" μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη τους .

Εδώ τα πράγματα ειναι τραγικά ειναι ένα μέρος που ονομάζουν Ελλάδα και εδώ ο κόσμος ειναι κακός στην πλειοψηφία του, εδώ η νοοτροπία τους ειναι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, με αυτό εννοούμε ότι ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλον όπως τα άγρια ζώα σε ζούγκλες.

Η δε "μηχανική λογική" των περισσότερων ειναι ίδια με των φιδιών η παραπλήσια γιαυτό δεν βλέπουν την διάφορα, εδώ επικρατεί το χάος παντού η εκμετάλλευση υποκρισία και το ψέμα.Αν είσαι λίγο κάλος δεν έχεις μέλλον με εξαίρεση τις γυναίκες που ειναι εύκολη λεία τους και τις μετατρέπουν σε υποτακτικά οντά οσες ανήκουν σε εμάς η στην ουδέτερη "ζώνη" .

Οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται τίποτα και ζουν σε μια κατώτερη κατάσταση όπως τα ζώα σε φάρμες,με τι ασχολούνται? αυτή η ερωτηση έχει πολλές απαντήσεις ένα γελοίο όμως ειναι αυτό: μαζεύονται και βλέπουν ποδόσφαιρο με δυο διαφορετικές ομάδες υποτίθεται ανθρώπων και ουρλιάζουν σαν άγρια θηρία καθε φορά που μπαίνει ένα γκολ και τσακώνονται μάλιστα .

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι ο άνθρωπος ειναι απο πιθήκους γιατί έτσι του έμαθαν τραγικό απο μονο του, για να καταλάβεις πως αντιλαμβάνονται το κόσμο οι περισσότεροι, οι οποίοι παρασύρουν τους πάντες στον επίπεδο τους.

Λόγο των αιμομιξιών τόσα χρονιά ακομα και με “φίδια” πολλοι ειναι σαν αυτούς κατα βάθος, άλλοι μεγάλωσαν μαζί με αυτούς και δεν βλέπουν την διάφορα έχουν συνηθίσει, και άλλοι άπλα δεν το έχουν σκεφτεί...

Έμεινα έκπληκτος σε ηλικία 13-14 όταν διαπιστωθεί ότι ειναι δογματικοί ούτε και οι ίδιοι δεν ξέρουν που,το δεύτερο σοκ ήρθε σε ηλικία 15 όταν διαπιστώθηκε ότι πολλοί συνουσιάζονται με γυναίκες παράφυση ούτε τα ζώα δεν τα κάνουν αυτά και παρασύρουν στην ανωμαλία τους και τις γυναίκες, επίσης οι περισσότεροι συνουσιάζονται οχι από αγάπη άλλα από όφελος,πολλοι δε θεωρούν την γυναικά ιδιοκτησία τους, όλοι αυτοί παριστάνουν τους πολιτισμένους!

Βασιλεύει η υποκρισία η άγνοια και το ψέμα ερπετών , ο μεγάλος όγκος του όχλου διαβάζει σελίδες των φιδιών και δεν αντιλαμβάνονται τι κακό τους κάνει καν, άλλοι παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων!νομιζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαίων των δικών μας στην αποικία και Έλληνες μονο, το "Έλληνες" το βλέπουν σαν φυλή και ότι ηταν μονο σε αυτό το μέρος που ονομάζουν Ελλάδα πάλι δογματικά αντιλαμβάνονται...

Τα φίδια βάζουν μόνιμος τα αυγά του κακού στο κάλο και πολλαπλασιάζονται ραγδαία . Οι μάζες ειναι τοσο μακριά απο το καταλάβουν τι γίνεται που είναι σαν μια φωλιά μυρμηγκιών που όλος ο κόσμος τους ειναι η φωλιά τους μονο και εργάζονται μονο για αυτή και διπλά τους υπάρχει ένας άλλος κόσμος που έχουν πλήρη άγνοια.

Ερώτηση: ίντερνετ?

Απάντηση: Κάτι σαν ηλεκτρονικό βιβλίο που επινόησε ένας δικός μας ως συνήθως, και μέσα από αυτό μπορείς να έχεις πλήρης εικόνα της κατάστασης που επικρατεί και οχι μονο σε τοπικό επίπεδο.

Ο μεγάλος όγκος του όχλου διαβάζει σελίδες των φιδιών γενικά επικρατεί η υποκρισία παντού και η εξαπάτηση και οι γυναίκες ειναι πιο επιρρεπής σε αυτά τα δυο, αν έβλεπες τι σελίδες διαβάζουν θα απογοητευόσουν περισσότερο, εκτός απο σελίδες ερπετών υποστηρίζουν παντα τους υποκριτές και πάσης φύσεως αδίσταχτου, η ηλιθιότητα τους δεν έχει όρια ,μάλιστα πολλοί ισχυρίζονται οτι ειναι απόγονοι των αρχαιων έχουν λογική σε κατώτερα επίπεδα αν δεν ειναι ίδια με αυτη των ερπετών, και ασχολούνται επίσης με ηλιθιότητες και θεωρούν θέματα αναζήτησης χαζομάρες, υπό αυτές τις συνθήκες και δεδομένο ότι υποστηρίζουν τους ίδιους τους δυνάστες τους, και τους στρέφουν κατα σε όσους λένε αλήθειες φαντάζει απίθανο να αλλάξει κάτι στην Γη ως προς το καλύτερο.

Είναι τοσο βαθιά μέσα στο βούρκο που οτιδήποτε έξω από αυτό τους φαίνεται θεωρίες συνωμοσίας άρα δεν υπάρχει, όπως τους έχουν μάθει, ως εκ τούτου ακόμα και να τους πεις την αλήθεια στο ψέμα τους δεν καταλαβαίνουν...Τέλος πρώτου μέρους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications