Νυχτερινή διασκέδαση 1995/96 στην Ελλάδα  - VIDEO

Παραθέτουμε μερικά σχόλια:

Τρία πράγματα έχω να πω για αυτό το εξαιρετικό ντοκουμέντο της νυχτερινής διασκέδασης εκείνης της εποχής.
1) Ο κόσμος διασκέδαζε με την ψυχή του κάτι που οι περισσότεροι πλέον έχουμε ξεχάσει πως είναι και οι νεότεροι δεν θα το γνωρίσουν.
2) Ποικιλία, τόσο από πλευρά μουσικών ακουσμάτων στους χώρους διασκέδασης όσο και από κουλτούρα του κόσμου που πήγαινε στο καθένα από αυτά.
3) Ξεγνοιασιά, ζηλέψτε άφοβα. Υ.Γ.: Το Be my lover - La bouche κατουράει ότι mainstremιά έχει βγει την τελευταία δεκαετία.

Μην το ψάχνετε, τώρα όλη η κοινωνία ζει μια κατάθλιψη. Και καλά να είσαι ο ίδιος (οικονομικά και από υγεία) όταν ακούς ότι ο άλλος έπεσε από το μπαλκόνι γιατί χρωστούσε στην Τράπεζα και θα του έπερναν το σπίτι, όσο να ναι σφίγγεσαι και ψιλοφοβάσαι, άσε που νιώθεις ενοχές αν περνάς καλά. Όσον αφορά την νεολαία σήμερα ζει μέσα από τα social media και ο ναρκισσισμός έχει χτυπήσει κόκκινο. Αυτοί είναι ικανοί να βγάλουν selfie λίγο πριν πέσουν από το μπαλκόνι και βιντεο την πτώση τους.

Δεν ηταν καμια πλουσια χωρα τοτε η ελλαδα,οπως την ψευτικη ευημερια της δεκαετιας του 2000,αλλα ο κοσμος διασκεδαζε με την ψυχη του .η ανθρωποι ηταν ποιο κοντα,υπηρχε επικοινωνια ,η γυναικες ποιο γλυκες και ακομπλεξαριστες ,δεν ηταν κολλημενοι στα κινητα ολοι,αληθεια δεν μπορω να καταλαβω αυτην την μαλακια,βγαινεις να ξεσκασεις,να διασκεδασεις,και ολη την ωρα με τα κινητα στα χερια ειναι,η τεχνολογια ειναι τελεια οταν την χρησιμοποιεις καταλληλα,επεισις σημερα ,σε κλαμπ,μπαρ ,κλπ η γυναικες σε κοιτανε με υποτιμητικο υφος εαν πας να της πλησιασεις ( και μετα λενε που πηγαν η αντρες) ,δειτε την συνεντευξη εδω ολες με χαμογελο,και δειτε της σημερινες συνεντευξεις με το καθε σουργελο να μιλα με υφος μερλιν μονροε, στα νυχτερινα μαγαζια ,ολος ο κοσμος προβληματισμενος ,κανεις δεν χαμογελα,κανεις δεν διασκεδαζει πραγματικα..κατι ψευτικα γελακια και χαχανισματα να δειξουν οτι διασκεδαζουν..Δεν ζουσαν υπεροχα ξαναλεω,αλλα η διασκεδαση ,ηταν διασκεδαση,τελος... Ζηλευω της τοτε γενιες,που γλεντησανε τα νειατα τους πραγματικα..1 Η ωρα τα μεσανυχτα κλαμπ,ντισκο,ροκ κλαμπ και 8 η ωρα το πρωι πηγαιναν για δουλεια,γιατι απλα η διασκεδαση ηταν αυθεντικη,θα ηθελα πολυ μια μηχανη του χρονου,να γυρισω πισω τοτε,να ζησω και εγω ανεμελα..καλο πασχα σε ολους ευχομαι

Sunrise Zone, Factory, Tessera, Wild Rose, Opera, Kahlua, +Soda, Loft, Buzios, FAZ. Ξέγνοιαστος κόσμος, απουσία των εμετικών πια social media, για - φετίχ - κινητό ούτε λόγος, ο κόσμος δεν είχε το υφάκι που έχει σήμερα, χαμόγελα, επικοινωνία και πάνω από όλα Δραχμούλα (το χρήμα τότε είχε αξία). Μακάρι τα νέα παιδιά του σήμερα να είχανε ζήσει αυτά που ζήσαμε εμείς. Σήμερα, το χωνευτήρι που λέγεται Αθήνα, με 6.000.000 ψυχές δεν έχει χορευτική σκηνή...

Τι ωραία χρόνια... Άντρες και γυναίκες όπως πρέπει να είναι...Ούτε fcb ούτε ινσταγκραμ και μαλακίες... Τώρα έχουν χαθεί οι αξίες... Οσο περνούν τα χρόνια,γ@μ@@@αι το σύστημα γενικώς, παγκόσμια...

Αυτά τα χρόνια δυστυχώς δεν ξανάρχονται, μακάριοι όλοι εμείς που τα ζήσαμε.......αυτό το βίντεο μου ξύπνησε τις αναμνήσεις......αχ,αχ,αχ

7:56 και 3:49 να κάτι απλοϊκές κοπελαρες που τις πρόλαβα στο ελάχιστο αρχές και τέλη του 90 γιατί σήμερα ένα copypaste όλες... Μαύρο μαλλί, σχεδόν πάντα ίδιο, χειλαρες Αφρικής, μάτια βαθιάς γαλάζιας λίμνης, η φτερά παγονιου, β@ζιά ολοστρόγγυλα και κ@λος σαν 2 μεγάλα καρπούζια και το χειρότερο απ' όλα, γιαλιστερο πρόσωπο λες και έχω πάρει ένα προβολέα μες το μεσημέρι η πρωί και φωτίζω απ' τα 3 εκατοστά το προσωπο...Που πήγε το καστανό μαλλί πρώτον και 2ον που πήγε η ποικιλία στο στιλ ντυσίματος και μαλλιου...και αν κάτι είναι υπερβολικό πάνω στις γυναίκες κάνει σε μας μπαμ από μακρυά και δεν είναι ερωτεύσιμες ,τώρα αν δεν τις νοιάζει και είναι πράγματι αυτός ο σκοπός μπράβο το πετύχανε και να ναι καλά το εξωτερικό η σπάνια κάποιες δικές μας που δεν έχουν φιλοδοξίες "σούπερ κλόουν γκόμενας" Η κοπελιά στο 7:55 εκεί είναι Θέα Αφροδίτη από μόνη της για πολλούς και έτσι όπως την βλέπεις καταλαβαίνεις τι κοριτσάρα φωτιά ειναι..οι περισσότερες σήμερα έχουν μπερδέψει το ωραίο με το ψεύτικο.

Βλέποντας αυτό το βίντεο και ταυτόχρονα συγκρίνοντάς το με τα σημερινά δεδομένα παρατηρείς και συμπεραίνεις... Τα όμορφα, αθώα και νοσταλγικά vibes που σου δίνει.
Πόσο ξέγνοιαστες ήταν οι εποχές τότε. Πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα, ο τρόπος διασκέδασης, η μουσική επιλογή, ο τρόπος σκεψης, η αντίληψη των ανθρώπων, η ενδυμασία, κ.α...
Βλέπεις τώρα κάτι μικρα που 'χουν εξοκειλει. Κάτι άλλους που δεν ξέρουν να διασκεδάζουν, κάτι άλλες να 'ναι όλη την ώρα με τα κινητά ανεβάζοντας stories και μλκιες, κάτι άλλες πάλι να βάφονται και να ντύνονται λες και είναι οι απόκριες. Τότε έδειχνες την ψυχή σου και έπαιζαν ρόλο τα συναισθήματα και ο χαρακτήρας. Δεν χρειαζόταν να φορέσεις κάποια μάσκα ή να το παίξεις κάποιος για να εντυπωσιάσεις κάποια. Αλλοι βγαίνουν έξω περιμένοντας να ακούσουν Σνικ και Light έχοντας δε τον 2ο ως μουσικό πρότυπο και είδωλο, και να τους βάζεις το Bring Me Back και να κάνουν πίσω και να μην τους αρέσει, όχι απλώς να μην το ξέρουν, αλλά να μην το δέχονται καν. Και γενικά αλλα παρόμοια old time classics. Αλλά που να ξέρουν ότι τότε όλος ο κόσμος αυτά άκουγε, με αυτά διασκέδαζε και όχι με τις μλκιες που πλασάρουν ως μουσική τώρα στο YouTube και στην τηλεόραση.
Που να καταλάβουν...
Η πρόοδος μεν έχει και τα καλά της αλλά έχει και τα αρνητικά της.
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι γεννήθηκα σε εντελώς λάθος χρονική στιγμή, εποχή ή όπως αλλιώς πείτε το.
Αν είχα μια ευχή θα ζητούσα μια χρονομηχανη η ένα απλό ταξιδάκι πίσω στο χρόνο.

Να προσθεσω οτι κανενας δεν κρατουσε smartphone.....τι δεν υπηρχε facebook και instagram;
Οταν οι σχεσεις των ανθρωπων δεν επηρεαζοντουσαν απο τα μεσα κοινωνικης αποβλακωσης,αλλα.......ηταν πιο αληθινες και αμεσες και δεν κρινοσουνα για την πιο καλη selfie που εχεις ποσταρει για να παρεις like και να τονωσεις την χαμηλη σου αυτοπεποιθηση και αυτοεκτιμηση!

Μες τη κακομοιριά σήμερα, Αρχίζουν τα γηρατειά 30 χρονών από τα ψυχοσωματικα.
Ηξερες θα δουλέψω και θα κάνω γούστα τώρα θα δουλέψω για επιβίωση. Βγάλατε τους Μπολσεβικους τι περιμένατε, Σιωνισμός από χώρα του Διόνυσου χώρα των ξυπόλητων περιπλανομενων γυφτοΕβραιων

Καλύτερα να ανέβαζες βίντεο της σύγχρονης νυχτερινής διασκέδασης, βασικά στήσε μία κάμερα στο σύνταγμα απλά να λιώσουμε στο γέλιο. Με όλους τους κλόουν και τις γκόμενες με τα κολάν (τα ονομάσαμε και leggie, λες κι αν τα πούμε έτσι αλλάζει ότι είναι σαν τριτοκοσμικές βαλκάνιες π@ρνες). Όσο για το επίπεδο της μουσικής που ακούει η πλέμπα σήμερα... άστο καλύτερα... μόνο μπροστά δεν πάει, ολοταχώς πίσω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications