Νέο πρόστιμο 2.600 ευρώ για την γιαγιά με τα τερλίκια! Έπεσε και θύμα κλοπής (βίντεο)

Πρόστιμο ύψους 2.600 επιβλήθηκε από την εφορία Αμπελοκήπων στην 90χρονη, η οποία είχε συλληφθεί να πουλάει πλεχτές κάλτσες (τερλίκια) στην λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, στις 22 Μαρτίου.

Ειδικότερα, τα 2.500 ευρώ του προστίμου επιβλήθηκαν στην ηλικιωμένη, διότι δεν τηρούσε λογιστικά βιβλία, ενώ τα 100 ευρώ γιατί δεν είχε κάνει έναρξη... επαγγέλματος.

Το πρόστιμο επιδόθηκε χθες στην ηλικιωμένη, ημέρα κατά την οποία έπεσε θύμα κλοπής από σπείρα τριών ατόμων, όταν δύο γυναίκες την πλησίασαν και της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύλληψη της υπέργηρης γυναίκας είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς κατά την σύλληψη της οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για την λήψη αποτυπωμάτων, όπου και παρέμεινε 12 ώρες, όταν μετά από εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη. Ο Γολγοθάς της γυναίκας, τελείωσε τα... μεσάνυχτα. Μάλιστα, όπως είχαν καταγγείλει δικοί της άνθρωποι, κατά την διάρκεια της παραμονής της στο αστυνομικό τμήμα την είχαν αφήσει χωρίς φαγητό και νερό.

Ωστόσο η ταλαιπωρία της δεν είχε σταμάτησε εκεί, καθώς τότε της είχε επιβληθεί πρόστιμο 200 ευρώ από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων- Μενεμένης με εντολή να το πληρώσει στο ΔΟΥ Ιωνίας Θεσσαλονίκης. Ποσό το οποίο για την ηλικιωμένη είναι υπέρογκο. Τότε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα είχε δηλώσει ότι το συγκεκριμένο πρόστιμο ότι θα το πληρώσει το υπουργείο «διότι το κράτος επέβαλε το πρόστιμο κατά νόμο», είχε πει η υπουργός.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Εφοριακοί κοπρίτες που εκμεταλλεύονται την θέση τους για να εκβιάσουν, να πάρουν φακελάκια, να κλείσουν επιχειρήσεις και να διαλύσουν την οικονομία...
Πόσες επιχειρήσεις κλείσανε εξαιτίας σας;
Όχι ότι οι επιχειρηματίες είναι άγιοι, αλλά στο τέλος μένουν ανοιχτοί όσοι σας πληρώνουν! Εσείς και οι ικατζήδες είσαστε οι νταβατζήδες των επιχειρήσεων!
Στο χορό της αφαίμαξης βέβαια πρωτοστατούν και οι τράπεζες με τα ληστρικά επιτόκια και μετά κάποιοι αναρωτιόνται τι έφταιξε και φτάσαμε ως εδώ....
Άντε, αν τολμάτε, να βάλετε πρόστιμα στους λαθροεισβολείς που πουλάνε σε όλους τους σταθμούς, μετρό - ηλεκτρικού - προαστιακού - τραίνου, σε όλες τις γωνίες όλων των πόλεων, σε όλες τις γειτονιές, σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ...
Καθάρματα είσαστε...

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications