Άνδρας κάλεσε το αριθμό έκτακτης ανάγκης 911 και είπε ότι είδε ένα φτερωτό τέρας

Αυτό συνέβη στο Woodstock στο Ιλλινόις της Αμερικής. Ο κάτοικος κάλεσε την υπηρεσία Διάσωσης στο 911 και τρομαγμένος είπε ότι μόλις είδε "ένα μυστηριώδες πλάσμα, 7-8 πόδια ψηλό (2-2,5 μέτρα) και εντελώς μαύρο".

Το πλάσμα εμφανίστηκε σε σούπερ μάρκετ της Jewel Osco και όταν το είδε ο άνδρα άρχισε να ουρλιάζει υστερικά. Ένας μάρτυρας ονόμασε αυτό το πλάσμα ως τέρας του βάλτου Dufield Pond. Πρόσφατα, η Αμερικανική Εταιρεία για τη μελέτη των ανεξήγητων φαινομένων η "Singular Fortean Society" ήρθε σε επαφή με έναν άλλο αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν στον ίδιο μέρος την ίδια μέρα και είδε επίσης αυτό το τέρας.

«Ήμουν νωρίς το πρωί κοντά στο σούπερ μάρκετ, και είμαι βέβαιος ότι είδα το ίδιο τέρας που ούρλιαζε και στη συνέχεια πήδηξε πάνω από ένα φράχτη. Είχε καταπράσινα μάτια και φτερά, ήταν μαύρο και δέρμα σαν νυχτερίδας, έτρεξε στο δάσος προς την κατεύθυνση των εκθεσιακών χώρων του County McHenry και αμέσως κάλεσα την αστυνομία, αργότερα έφθασαν και έλεγξαν το μέρος.»

Μετά από αυτό, ο ερευνητής Tobias Wayland προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον άλλον μάρτυρα που είχε καλέσει το 911, αλλά για κάποιο λόγο δεν απάντησε στις κλήσεις.

Οι ερευνητές της "The Singular Fortean Society" αναφέρουν ότι στο μέρος του McHenry County Fairgrounds και ο βάλτος Dufield Pond υπάρχουν και άλλες αναφορές κατα καιρούς για την παρατήρηση ενός "μεγάλου και φτερωτού πλάσματος".

Αυτή η δασική περιοχή βρίσκεται μόλις 35 μίλια δυτικά της λίμνης Μίτσιγκαν, όπου από το 2017, παρατηρούνται τακτικά μυστήρια μαύρα πλάσματα. Όλα άρχισαν την άνοιξη του 2017 όταν κάποιος έστειλε ένα μήνυμα ότι το είδε, αλλά αυτά τα μηνύματα έγιναν πολύ περισσότερα,το πλάσμα (ή πλάσματα) έχουν παρατηρηθεί συνήθως τη νύχτα στο ίδιο το πάρκο ή κοντά σε ένα βάλτο της περιοχής.

Το περιγράφουν συνήθως ως κάτι πολύ μεγάλο,σαν ένα τεράστιο πουλί, μερικές φορές με φωτεινά μάτια (πορτοκαλί, κόκκινα ή κίτρινα). Μερικές φορές οι αυτόπτες μάρτυρες συγκρίνουν το πλάσμα με ένα μεγάλο έντομο ή ανθρωποειδές με χέρια και πόδια.

H εγγραφή κλήσης στο 911 από το Woodstock στις 28 Φεβρουαρίου :

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications