Πήρατε χαμπάρι ότι ο μεσαίωνας του σκοταδισμού στην Ευρώπη επέστρεψε?

Το δόγμα του Ιουστινιανού «Μία Αρχή, Μία Θρησκεία, Ένας Νόμος» Ίσχυσε καθ’ όλη την διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Πίστευαν ότι κάθε παρέκκλιση από το καθιερωμένο εκάστοτε θρησκευτικό δόγμα ήταν συνάμα και πολιτικό έγκλημα, διότι έθετε σε κίνδυνο την ενότητα και κλόνιζε τα θεμέλια του κράτους.

Για τον λόγο αυτόν διώκονταν αμείλικτα όχι μόνο οι θρησκευτικές παρεκκλίσεις αλλά και οι φιλοσοφικές ιδέες, πού κατά την κρίση των ιεραρχών δεν συμφωνούσαν με το καθεστώς σας θυμίζει κάτι? . Ή ανοχή άλλης απόψεως ήταν αδιανόητη.

Ρήμαξαν τα καλλιτεχνήματα των «ειδωλολατρών» και τα έργα πολιτισμού, γκρέμισαν τους αρχαίους ναούς, απο ολα είχε ο μπαξές: από βιολογικές εξοντώσεις βλέπε πανούκλα έως κάψιμο στην πυρά των αντιφρονούντων, οι «μάγοι», «μάντεις», ιερείς και «φιλόσοφοι» κάηκαν ζωντανοί μαζί με βιβλία τους. Για 1000 χρονιά ποτάμια αίμα κυλήσουν σε όλη την Ευρώπη και αυτό το ονομαζουν «σκοτεινοί αιώνες»... Ξεκίνησε με την κατάληψη του Δυτικού Ρωμαϊκού Κράτους. Οι βάρβαροι επιδρομείς, ορμούν σε ότι απέμεινε από το Δυτικό Ρωμαϊκό Κράτος (στην wikipedia τους λένε ψευδώς "Γερμανικά φύλα" κλασικά ψέμματα, τι γερμανικά φυλά ρε ηλίθιοι όσους έχουν υιοθετήσει αυτά τα ψέμματα, αφού όλη η Ευρώπη ηταν ίδιο γένος πριν τις εισβολές, δεν υπήρχαν σύνορα καν ούτε η έννοια του Γάλλος Γερμανός Έλληνας κτλ).

Εκείνη την εποχή έγινα ομαδικές εισβολές αλλοφύλων στην Ευρώπη χάρτης της εποχής δείχνει εισβολή από Μαρόκο προς εκεί που τώρα ειναι η Ισπανία και προς Γαλλία σταμάτησαν στην Βρετανία οπού ίδρυσαν την έδρα τους και η ίδια ειναι έως σήμερα, απο την άλλη μεριά ανατολικά ορδές εισβάλουν από μέση ανατολή και Μογγολία προς Ανατολία (σημερινή Τουρκιά) απο εκεί Ελλάδα Καύκασο και φτάνουν μέχρι και την Πολωνία και ενώνονται με τους άλλους εισβολείς απο δυτικά, μετά ήρθε ο μεσαίωνας, οι ίδιοι εισβολείς αργότερα έκαναν την λεγόμενη (Γαλλική επανασταση).

Πάμε στο "σήμερα" ξανά τα ίδια:

1950 : Μέτα την νίκη και ανακατάληψη των σκοταδιστών άρχισε ο σκοταδισμός σε βασικούς τομείς τύπου υγείας και γράψιμο της ιστορίας στα μετρά τους.

Αρπάγη τεχνολογίας μονο αυτη που μπορεί να άφορα την εκμετάλλευση των μαζών και ουσιαστικά καμιά εξέλιξη, όλες οι μεγαλες τεχνολογίας ειναι από το 1890 έως το 1945, μέχρι 1980 είχαν πέσει και οι τελευταίες εστίες που δεν ηταν υπό κατοχή.

1980: Την ίδια περίοδο άρχισε το κόλπο "βγάλτε τις γυναίκες από τα σπίτια" ώστε να γίνουν πιο "διαθέσιμες" εδώ άρχισαν οι "αιμομιξίες" με ποιους ? άστο ....

1990: Η μονή εξέλιξη που υπάρχει ειναι μονο στο τομέα των ηλεκτρονικών! περίεργο δεν ειναι μέσα σε 50 χρονιά 1900 - 1945 η Ευρώπη να βγήκε από το μεσαίωνα και μετά έμεινε στάσιμη?

2000: Η περίοδος χάριτος και εκκόλαψης των αυγών των φιδιών συνεχίζεται και σιγά σιγά αρχίζουν όλα να γίνονται εταιρίες ώστε οι μάζες να δουλεύουν για αυτές και να κάθονται τα φίδια...

2010: Τα φίδια έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό ποσοστό ώστε να μπουν σε θέσεις κλειδιά για την δεύτερη μεγάλη εισβολή που θα γνωρίσει η Ευρώπη στην ιστορία της.

2017: Αρχίζει και ο ιντερνετικός σκοταδισμός, οι μάζες ήδη ζουν στο μεσαίωνα αλλά δεν το ξέρουν! διαβάζουν δίκες τους έγκυρες πήγες και νομίζουν οτι αποκτούν γνώση! επίσης νομιζουν οτι επειδή τους έδωσαν πτυχία και τους έμαθαν να γράφουν ότι έχουν γνώση και ότι ειναι "μορφωμένοι" ειναι τοσο άσχετοι που δεν ξέρουν ότι κανένας δυναστής δεν θα ήθελε έξυπνο λαό, συνεπώς τα πτυχία που τους έδωσαν ειναι για να ειναι χρήσιμοι κάπου και μονο, οποιος δεν υπακούει όπως και στο μεσαίωνα: ειναι ειδωλολάτρης στην πυρά!!!

Αν μπορούσαν να σκοτώνουν και σήμερα ανενόχλητοι θα το έκαναν, με την βοήθεια των απόγονων των εισβολών που ουδεμιά σχέση έχουν με την Ευρωπαϊκό γένος, απορούμε πως δεν το έχουν καταλάβει οι μάζες και τους θεωρούν για Έλληνες στην Ελλάδα ότι και καλά ειναι απόγονοι των αρχαίων ..

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications