Δίκη Γιακουμάκη: «Κρύψτο και ξέχασε όσα είδες!»

Συνεχίζεται σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των εννέα Κρητικών για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο προκάλεσαν ξανά το ξέσπασμα της μητέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, η οποία δεν άντεξε και είπε:

Στο τέλος θα βγει ότι φταίει ο Βαγγέλης μου. Αν είναι δυνατόν!

«Ξέχασε όσα είδες!»
Μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η συγκάτοικός της, η οποία ήταν στην «παρέα των Κρητικών», είχε φέρει στο δωμάτιο έναν σκληρό δίσκο τον οποίο και έκρυψε. Μάλιστα της είχε ζητήσει να ξεχάσει αυτό που είδε, κάτι που της δημιούργησε πολλά ερωτήματα. Έτσι αποφάσισε να μεταφέρει το γεγονός στην καθηγήτρια, η οποία με τη σειρά της, την προέτρεψε να να το καταθέσει στην αστυνομία.

Του πέταγαν βραστό νερό, τον κλωτσούσαν, τον τύλιγαν με μονωτική ταινία
Κατά την επανεξέτασή του, ο μάρτυρας που χθες είχε πάθει «αμνησία», με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει τη προσωρινή κράτησή του με την υπόνοια της ψευδορκίας, επιβεβαίωσε τα περιστατικά βίας στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όταν ρωτήθηκε από την έδρα, επανέλαβε όσα είχε καταθέσει προανακριτικά, λέγοντας ότι οι καρπαζιές στο σβέρκο του Βαγγέλη, το κυνήγι στους ορόφους και η μονωτική ταινία που του τύλιξαν στο κεφάλι ήταν όλα πειράγματα στο πλαίσιο της φιλικής σχέσης στην παρέα.

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όλα όσα έγιναν χθες κατά τη διάρκεια της δίκης
Αποδέχτηκε ότι γνώριζε για τα τρία video που δείχνουν τους Κρητικούς να «παλεύουν» στο κρεβάτι με τον άτυχο φοιτητή αλλά και το υλικό στο οποίο ακουγόταν κάποιος να τραγουδάει μέσα από μία ντουλάπα. Η φωνή ανήκε στον Βαγγέλη και φέρεται να ήταν άλλη μία...πλάκα σε βάρος του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, συμφοιτητές του τού έριχναν κέρματα, υποχρεώνοντάς τον να κάνει το τζουκ μποξ και να τραγουδάει!

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications