Μαγνησία: 13χρονη έπεσε από γέφυρα για να αυτοκτονήσει και την έσωσε αστυνομικος πιάνοντας την στον αέρα!

Η κοπέλα πήδηξε στο κενό από την πεζογέφυρα στον Περιφερειακό και έπεσε πάνω στην αγκαλιά αστυνομικού της ομάδας Δίας ο οποίος την έπιασε κυριολεκτικά στον αέρα

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στον περιφερειακό του Βόλου, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι, ωστόσο στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που με αυτοθυσία έβαλαν τα χέρια τους, για να ανακόψουν την πτώση της και αποδείχτηκαν «άγιοι» για την 13χρονη.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν η ανήλικη, που είναι ρομά, ανέβηκε στην πεζογέφυρα του περιφερειακού του Βόλου, που βρίσκεται πριν την οδό Ιωλκού, δίπλα από τον οικισμό ρομά Αγ. Παρασκευής και απειλούσε να πέσει για να αυτοκτονήσει.

Ο κόσμος, που συγκεντρώθηκε, προσπαθούσε να την πείσει να μην το κάνει, ενώ κοντά στο σημείο βρισκόταν μια υποομάδα της Ομάδας ΔΙΑΣ, που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, πήγε στο σημείο, ειδοποίησε και στη συνέχεια έφτασαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ενώ η ώρα περνούσε και η 13χρονη ήταν ακόμη πάνω στην πεζογέφυρα, που βρίσκεται σε μεγάλο ύψος από το δρόμο, κάποια στιγμή πήδηξε στο κενό…

Κάτω της ακριβώς βρισκόταν οι αστυνομικοί, που δε δίστασαν λεπτό, και βλέποντας το κορίτσι να πέφτει στο κενό, έβαλαν ταυτόχρονα τα χέρια τους, για να ανακόψουν την πτώση…

Ως εκ θαύματος, η ανήλικη ήταν ζωντανή, είχε τις αισθήσεις της, αλλά υπέστη σοκ. Καλά στην υγεία τους είναι και οι αστυνομικοί, που αποδείχτηκαν ο φύλακας άγγελός της.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου, για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν έπαθε το παραμικρό από την πτώση. Με πόνους στα χέρια, στο Νοσοκομείο πήγαν και οι αστυνομικοί, προληπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή της, λόγω ερωτικής απογοήτευσης, ενώ στο Νοσοκομείο Βόλου θα την παρακολουθήσει παιδοψυχολόγος.

Όσον αφορά στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δύο αρχιφύλακες και ένας υπαρχιφύλακας, ενώ είναι οι ίδιοι που είχαν συλλάβει την περασμένη Τετάρτη έναν Ρουμάνο και έναν Γεωργιανό που αποδείχτηκε ότι είχαν κάνει κλοπές και ληστεία στο Βόλο και στη Λάρισα.

magnesianews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications