Τραγουδιστές,ηθοποιοί,μοντέλα,αθλητές στην πολίτικη - Κώστας Σόμερ υποψήφιος ευρωβουλευτής

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων θα είναι στις Ευρωεκλογές ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, όπως ανακοινώθηκε από την παράταξη το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο ηθοποιός συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη στην Βουλή.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Σόμμερ ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή στον δήμο Αλίμου, ωστόσο δεν εξελέγη.

Τόσα χρονιά τα ίδια και τα ίδια! Άρθρο του 2013 τοτε που ο όχλος δεν ηταν μαζεμένος σε καθεστωτικές σελίδες και υπήρχαν δεκάδες ελεύθερες φωνές στο Internet που ίδιος αυτός όχλος φρόντισε να κλείσουν, και να διαβάζει "έγκυρες πήγες" με μισθοφόρους άρα και ελεγχόμενους:

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλες, τηλεπερσόνες και αθλητές να ορίζουν τις...τύχες μας!

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΈΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΈΤΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΔΕΙΤΕ ΠΌΣΟ ΑΝΏΡΙΜΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΨΗΦΊΖΟΝΤΑΣ ΒΆΣΗ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΌΤΗΤΑ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΕΠΕΙΔΉ ΤΟΥΣ ΠΡΟΈΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΝΩΤΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ "ΜΕΤΑΠΗΔΟΎΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΌΛΕΜΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕ Η ΜΟΝΤΕΛΑ/ΗΘΟΠΟΙΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ...

ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ". ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ;

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΟΙ (ROTHCHILD) ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 7 ΑΙΩΝΕΣ ΕΩΣ ΩΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ....ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

-ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Η μόνη άριστη πολιτεία-πολίτευμα είτε Βασιλεία, είτε Αριστοκρατία, είτε Πολιτεία, είναι η πολιτεία που εκπληρώνει τον σκοπό της, δηλαδή το κοινό συμφέρον όλων των τάξεων.

Για τους γνώστες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ παραθέτουμε και την αρχέτυπη διατύπωση: “ΠΑΡΕΚΒΑΣΕΩΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΡΗΜΕΝΩΝ, ΤΥΡΑΝΙΣ ΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Η ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΡΑΝΙΣ ΕΣΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΥΝΤΟΣ, Η Δ΄ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ. ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΟ ΤΩ ΚΟΙΝΩ ΛΥΣΙΤΕΛΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΩΝ.” Αριστοτέλους Πολιτικά Γ΄6,4.
“ΤΟ ΜΕΝ ΟΛΙΓΟΥΣ Ή ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΒΕΒΗΚΟΣ ΕΣΤΙ, ΤΟ ΜΕΝ ΤΑΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΙΣ, ΤΟ ΔΕ ΤΑΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΙΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΠΟΛΛΟ Δ΄ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ.” Αριστοτέλους Πολιτικά Γ΄8,7.

Στο τριμερές αυτό πολίτευμα οι “ασκούντες Αρχή” την κατακτούν με Αγώνες μεταξύ των π.χ. αγώνες πνεύματος δύο υποψηφίων βασιλέων, ενώ τον Νικητή υποδεικνύει Γερουσία Κριτών που δεν ασκεί ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ εκτός εκείνης της “ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ”, όπως η Γερουσία Αμφικτιονίας Δελφών.
Οι “μοντέρνοι ηλίθιοι πιθηκίζοντες καινοτόμοι” θα ισχυρισθούν αυτές είναι παλαιές μέθοδοι κυβερνήσεως που δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.
Τους θυμίζουμε ότι εδώ και εκατομμύρια χρόνια η Φύση αφήνει να επιβιώσουν μόνο τα Δυνατότερα Άτομα -Ζώα ή Φυτά-μεταξύ όλων των Ειδών.

Η Φύση δεν ανέχεται μερικά εκατομμύρια Χορταράκια που απαιτούν να έχουν δικαίωμα δημοκρατικής καταψηφίσεως ενός Κέδρου, ούτε ανέχεται τα μερικά εκατομμύρια Ποντικάκια που διεκδικούν δικαίωμα δημοκρατικής καταψηφίσεως ενός Λιονταριού, ούτε ανέχεται μερικά εκατομμύρια πεταλούδες που διεκδικούν δικαίωμα καταψηφίσεως ενός Βασιλικού Αετού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications