Βαρεμένος από την Αυστραλία – Φασίστες μου φώναζαν φασιστικά συνθήματα.. δεν έτρεχα VIDEO

Υπόκοσμο και φασίστες χαρακτήρισε ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος του Έλληνες της Αυστραλίας που τον φώναζαν προδότη και διαμαρτύρονταν για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν χάσει την ψυχραιμία τους από τις συνεχείς αντιδράσεις του κόσμου.

«Μια δράκα άνθρωποι προσπάθησαν να λερώσουν έναν ιερό χώρο, φωνάζοντας το φασιστικής έμπνευσης σύνθημα που ακούμε από Χρυσαυγίτες στην Ελλάδα για τους πολιτικούς», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΘΕΜΑ 104,6, αναφερόμενος στο σύνθημα «προδότες πολιτικοί». «Λίγα άτομα είπαν αυτές τις ακραίες εκφράσεις, ένα σύνθημα φασιστικό», συμπλήρωσε.

«Υπερασπίστηκα την τιμή του πολιτικού κόσμου που εκπροσωπούσα. Πολλοί ομογενείς μου ζήτησαν συγγνώμη γι’ αυτό το μεμονωμένο περιστατικό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρεμένος, ο οποίος έκανε λόγο για «εκφράσεις που αρμόζουν σε υπόκοσμο».

Οταν του επισημάνθηκε για τις αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν μιλάω για τη διαφωνία, αυτή είναι σεβαστή. Είμαι διατεθειμένος να κάνω διάλογο οπουδήποτε».

Ο κ. Βαρεμένος τόνισε πως δεν έφυγε… τρέχοντας από τον χώρο, αλλά ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποχώρησε λίγα λεπτά αργότερα.

Βεβαίως υπάρχει το βίντεο που τον διαψεύδει καθώς έτρεχε με βήμα ταχύ μαζί με τους αστυνομικούς για να ξεφύγει από τους οργισμένους Έλληνες. Δείτε το ξανά..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications