Δεκάδες άνθρωποι βλέπουν ένα UFO να συντρίβεται στη Ρωσία, κοντά στην Tunguska video

Το γνωστό συμβάν στην Tunguska ήταν μια ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε μια ακατοίκητη και έρημη περιοχή κοντά στον ποταμό Stony στη Ρωσία στις 30 Ιουνίου 1908 ένα μυστηριώδες αντικείμενο εξερράγη με τη δύναμη 185 βομβών τύπου Χιροσίμας το 1908.

Παρόλο που κανείς δεν μπόρεσε ακόμη να εξηγήσει την αιτία της έκρηξης, πιστεύεται ότι θα μπορούσε να είχε προκληθεί από ένα μεγάλο μετεωρίτη ή θραύσμα ενός κομήτη που εξερράγη στην ατμόσφαιρα της Γης σε απόσταση περίπου 5 ή 10 χιλιομέτρων.

Η έκρηξη κατέστρεψε περίπου 60 εκατομμύρια δέντρα σε περισσότερα από 2.150 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Τις επόμενες εβδομάδες, οι νυχτερινοί ουρανοί της Ευρώπης και της δυτικής Ρωσίας φωτίζονταν που οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν την νύχτα .

Πολλές αποστολές έχουν διερευνήσει το περιστατικό, αλλά κανείς δεν κατάφερε να βρει τα απομεινάρια του αντικειμένου που προκάλεσε το συμβάν. Εντούτοις, το 2004 τα μέλη του Σιβηρικού κρατικού ιδρύματος Tunguska Space Fenomenon ισχυρίστηκαν ότι έχουν ανακαλύψει τμήματα μιας εξωγήινης τεχνολογικής συσκευής.

Και φαίνεται ότι ένα παρόμοιο φαινόμενο επανεμφανίστηκε, ένα μυστηριώδες έπεσε κοντά στην Tunguska.

Μια μυστηριώδης φωτεινή μπάλα διασχίζει το ρωσικό νυχτερινό ουρανό κοντά στην Tunguska. Μια κάμερα dashcam στο ταμπλό ενός οχήματος καταγράφει το εκθαμβωτικό φως που αλλάζει χρώμα από πράσινο σε κίτρινο και σε πορτοκαλί σε απομακρυσμένη περιοχή της περιοχής Krasnoyarsk στη Σιβηρία.

"Η νύχτα έγινε λαμπερή και ζεστή, σαν να ηταν στον ουρανό ένας γιγαντιαίος λαμπτήρας", δήλωσε ο Πιότρ Μποντάρεφ, ένας από τους μάρτυρες που είδαν το περίεργο φαινόμενο.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications