Εντυπωσιακό UFO εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της πρόβλεψης του καιρού  στην Αργεντινή (Video)

Ένα UFO εμφανίστηκε σε μια πρωινή πρόγνωση καιρού, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στην αργεντινή σε ειδησεογραφικά ΜΜΕ

Ενώ έβλεπαν το κανάλι C5N οι τηλεθεατές και το «Πρωινό Αργεντινής», ένα παράξενο φωτεινό αντικείμενο διέσχισε την οθόνη.

Η παρουσιάστρια του C5N Mariela Fernandez μίλαγε για τον καιρό και την ρύπανση με φόντο σε ζωντανή μετάδοση τον ουρανό στο Μπουένος Άιρες, όταν ο συνάδελφός της, ο μετεωρολόγος Ντιέγκο Aggeli, παρατήρησε μια περίεργη λάμψη στην γιγαντιαία οθόνη!

Τόσο η Fernandez όσο Aggeli εντυπωσιάστηκαν από το αντικείμενο στον ουρανό που πέρασε πάνω από την πρωτεύουσα της χώρας.

"Δεν είναι αεροπλάνο, κινείται πολύ γρήγορα", αναφωνεί η Fernandez. Στην οποία ο μετεωρολόγος απαντά: "Φυσικά, πρόκειται για κάτι περίεργο, είναι ένα UFO".

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το κανάλι C5N στο YouTube στην Ελλάδα οχι μονο δεν θα το ανεβάζαν τα κανάλια του καθεστώς αλλα θα έκοβαν και την ζωντανή μετάδοση και θα έλεγαν το μασονικό "θεωρίες συνωμοσίας".

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης για τα UFO ( ένα πραγματικό ίδρυμα που εδρεύει στο Davenport της Ουάσινγκτον), από τη δεκαετία του 1980, οι παρατηρήσεις των UFO έχουν αυξηθεί παγκόσμια.

Ο Sam Manfort που χρησιμοποίησε στοιχεία από το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης για τα UFO εξηγεί ότι από το 2000, οι παρατηρήσεις UFO έφτασαν σε 45.000 το χρόνο παγκοσμίως που σημαίνει πάνω από 25 παρατηρήσεις ανά 10 εκατομμύρια ανθρώπους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications