Το αυτοκίνητο ‑ φάντασμα που οδήγησε σε μια αλλόκοτη ανακάλυψη

Οι αστικοί θρύλοι για οχήματα – φαντάσματα δεν είναι λίγοι. Στους περισσότερους από αυτούς τα οχήματα είναι είτε τρένα, είτε αυτοκίνητα.

Σε κάποιους άλλους είναι και πλοία. Μερικοί από αυτούς κρατάνε χρόνια και η διάδοσή τους από στόμα σε στόμα, δημιουργούν ένα απόλυτο μυστήριο γύρω από το τι συνέβη και πόσα από τα «κεφάλαια» του θρύλου είναι αληθινά και πόσα αποκύημα της φαντασίας.

Υπάρχει μια περίπτωση ενός αυτοκινήτου – φαντάσματος, που πραγματικά είναι από τις πιο παράξενες που έχουμε ακούσει. Στις 11 Δεκεμβρίου του 2002, αρκετοί οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο A3 στο Surrey της Αγγλίας, κάλεσαν την αστυνομία για να αναφέρουν ένα ατύχημα. Ένας από αυτούς ανέφερε πως είδε ένα όχημα να χάνει τον έλεγχο με τους προβολείς του αναμμένους και να βγαίνει από το δρόμο.

Η αστυνομία πίστεψε πως πρόκειται για μια έρευνα ρουτίνας. Οι αστυνομικοί όμως που έφτασαν στο σημείο, έψαξαν στο μέρος που τους υπέδειξαν οι οδηγοί αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Ούτε αυτοκίνητο, ούτε συντρίμμια, ούτε ζημιά στον αυτοκινητόδρομο.

Τελικά, κάποιες ώρες αργότερα, ανακάλυψαν ένα μπορντό Vauxhall Astra σε ένα χαντάκι, καλυμμένο με κλαδιά. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο. Όμως μια λεπτομέρεια, μετέτρεψε την ιστορία σε θρύλο. Το ατύχημα δεν είχε συμβεί πρόσφατα. Αντίθετα, το αυτοκίνητο βρισκόταν εκεί για πέντε μήνες!

Αυτό επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία, όταν το πτώμα του οδηγού βρέθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά. Ανήκε στον 21χρονο Christopher Chandler, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Ιούλιο και καταζητούνταν για ληστεία. Η αστυνομία θεώρησε πως τραυματίστηκε σοβαρά και σύρθηκε λίγα μέτρα ώστε να βρει βοήθεια.

Πως οι οδηγοί είδαν ένα δυστύχημα εκείνη την ημέρα του Δεκεμβρίου, ενώ είχε συμβεί πέντε μήνες νωρίτερα, στο ίδιο σημείο; Η απάντηση δεν είναι εύκολη και αυτός είναι ο λόγος που η ιστορία πήρε διαστάσεις θρύλου.

Κάποιοι άνθρωποι που ασχολούνται με μεταφυσικές δραστηριότητες, θεωρούν ότι οι οδηγοί είδαν μια αναπαραγωγή του ατυχήματος και των τελευταίων στιγμών του 21χρονου.

Το οποίο και οδήγησε στην ανακάλυψη του ατυχήματος και του πτώματός του. Την αλήθεια δεν θα την μάθουμε μάλλον ποτέ, οπότε ο αστικός θρύλος συνεχίζει να κρατάει 17 χρόνια μετά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications