Μέτα το δουλεμπόριο λευκής σαρκός Πέμπτη πληγή κτυπάει την Ρουμανία: Στους 177 ο αριθμός των νεκρών από τη γρίπη

Στα εδάφη μεταξύ των ποταμών Δούναβη και Δνείστερου κατοικούντο από διάφορες Θρακικές φυλές...Η Ελληνική παρουσία στη Ρουμανία χρονολογείται από τις αποικίες ιδρύθηκαν στη Δοβρουτσά και τη γύρω περιοχή και τον Δεύτερο ελληνικό αποικισμό, αρχίζοντας τον 7ο αιώνα π.Χ.Και πολλοί κοιμισμένοι νεοέλληνες νομίζουν ότι "Έλληνες" ηταν μονο στην Ελλάδα!

Πρώτη πληγή :Κατά τη διάρκεια της σοβιετικής κατοχής της Ρουμανίας η ελεγχόμενη από τους Κομμουνιστές κυβέρνηση έκανε νέες εκλογές το 1946, που τις κέρδισε με νοθεία, με κατασκευασμένη πλειοψηφία 70%.

Δεύτερη πληγή :Το 1965 ήρθε στην εξουσία ο Νικολάε Τσαουσέσκου, που μετονόμασε τη χώρα σε Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Ρουμανίας! τα λογία ειναι περιττά τοσο για το τι γινόταν τότε όσο και το ποιοι κουβάλησαν την "δημοκρατία στην Ευρώπη" γενικά.

Τρίτη πληγή: Ενσωμάτωση στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Η Ρουμανία έγινε μέλος του NATO το 2004 και φιλοξένησε τη σύνοδο κορυφής του 2008 στο Βουκουρέστι . Μετά το τέλος του Ψυχρού πολέμου η Ρουμανία ανέπτυξε στενούς δεσμούς με τη Δυτική Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, εντασσόμενη τελικά στο NATO in 2004 και φιλοξενώντας τη σύνοδο κορυφής του 2008 στο Βουκουρέστι.

Τετάρτη πληγή: Σε όλα αυτά τα χρονιά κατοχής από σημιτικές φυλές γίνεται εμπόριο λευκής σαρκός, δηλαδή καυκάσιων γυναικών σε άλλες χώρες, ακριβώς ότι έκαναν στην Ελλάδα επι τουρκοκρατίας από τότε ειναι ο όρος "δουλεμπόριο λευκής σαρκός", οι μη καυκάσιες δεν ειναι λεύκες .

Πέμπτη πληγή :Στους 177 ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων από τη γρίπη στη Ρουμανία, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Παρακολούθησης και Ελέγχου Μεταδοτικών Νοσημάτων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας της χώρας.

Τα τελευταία τρία θύματα είναι ένας άντρας ηλικίας 90 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 82 και 47 ετών, αντίστοιχα. Τα τρία θύματα είχαν ιατρικό ιστορικό και δεν είχαν κάνει αντιγριπικό εμβόλιο.

Οι ρουμανικές αρχές παραμένουν από τα μέσα Ιανουαρίου σε κατάσταση συναγερμού, καθώς, παρά τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας που λαμβάνονται, ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται.

Επίσης, συνιστούν στους πολίτες που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν, έστω κι αν ο χειμώνας έχει παρέλθει, καθώς η επιδημία της γρίπης παραμένει σε έξαρση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications