Έκαναν θέμα ότι ο μακελάρης πέρασε από την Αθήνα αλλα ότι ηταν πράκτωρ και δεξιός δικός τους χρήσιμος ηλίθιος τσιμουδιά!
Καθεστωτικές ιστοσελίδες:

Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Και από την Αθήνα είχε περάσει για κάποιο χρονικό διάστημα ο δράστης του μακελειού που σκόρπισε τον θάνατο.

Ο Μπρέντον Τάραντ, σύμφωνα με τον Alpha που έβαψε τα χέρια του με το αίμα 49 ανθρώπων,είχε βρεθεί και στην Αθήνα ως ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι του από το Κάιρο στο Βουκουρέστι, τον χειμώνα του 2016.

Νέα Ζηλανδία: Χαμογελαστός ο μακελάρης. Οι λέξεις «Turkofagos» και «Lepanto» (η ονομασία της Ναυπάκτου) στο όπλο του έκαναν τις αρχές να αναζητήσουν σχέσεις του με την Ελλάδα και το γεγονός αν είχε ταξιδέψει και σε κάποια άλλη ελληνική πόλη

Ο μακελάρης έκανε αναφορές στο διαδίκτυο για ταξίδι στο Πακιστάν. Οι αρχές αναζητούν στοιχεία για τις κινήσεις και τις επαφές του Τάραντ στα ταξίδια του. «Πιστεύουμε ότι ο ύποπτος ταξίδευε σε τρίτες χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική» είπε στο TRT η ίδια πηγή, αποκαλύπτοντας ότι και οι τουρκικές αρχές διερευνούν τις κινήσεις του και τις επαφές του στην Τουρκία.

Σελίδες ελληνόφωνων της γνωστής ράτσας με την κλασική υποκρισία που τους διακατέχει :Τι γύρευε ο ακροδεξιός μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας στα Βαλκάνια;

Ο ακροδεξιός δράστης του μακελειού στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας είχε επισκεφθεί τα Βαλκάνια αρκετές φορές.Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στα δύο τεμένη, οι υπηρεσίες πληροφοριών της Βουλγαρίας ερευνούν ήδη πιθανές διασυνδέσεις του Αυστραλού δολοφόνου στα Βαλκάνια, γράφει η γερμανική Tagesspiegel.

Όλα τα άνωθεν ειναι σανός προς κατανάλωση για τα κοπάδια! που να ξέρουν τα ζωντανά που διαβάζουν "έγκυρες πήγες" οτι την εποχή του 30 στην Γερμανία εκτός το κόμμα του Χίτλερ υπήρχε και ενα άλλο δηθεν εθνικιστικό κόμμα δούρειος ίππος δικό τους με τα ίδια σύμβολα και το οποίο πήρε πόδι μαζί με τα κομμουνιστικα κόμματα.

Τι σχέση έχει το τότε με το σημερα? και όμως! το ίδιο κόμμα δούρειος ίππος της τoτε Γερμανίας υποστηρίζουν στην Ουκρανία οι ψευδο-εθνικιστές που πήγαν υπέρ την Ευρωπαϊκής ένωσης αντί με την Ρωσία, η αλλιως δεξιοί χρήσιμοι ηλίθιοι, εκτός τους αριστερούς χρήσιμους ηλίθιους το σύστημα έχει και δεξιούς χρήσιμους ηλίθιους και οχι μονο στην Ουκρανία,και δεν κάνουν καμιά αναφορά στο Χίτλερ αν και φαινομενικά φαίνονται ως "ακροδεξιοί ναζι" και λένε σχεδόν τα ίδια με τους συμμορίτες με την διάφορα οτι παριστάνουν τους πατριώτες, και ηταν και κατά του Τραμπ και αληθινά ανεξαρτήτων κομμάτων, δεν θα επεκταθούμε σε αυτό έτσι και αλλιως οι κοιμισμένες μάζες δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα πόσο μάλλον αυτά, ότι τους πουν οι έγκυρες πήγες το υιοθετούν, (οι ελάχιστοι που έχουν νοημοσύνη θα καταλάβουν με αυτά τα λίγα).

Ο Brendon Tarrant άνηκε στην άνωθεν κατηγορία πάντως και το 2017 είχε πάει στον Ναό του Λονδίνου EC4Y 7BB (που χτίστηκε από τους Ναΐτες Ιππότες ως έδρα τους στην Αγγλία το 1185) και τον Μάιο του 2017,έκανε επίσκεψή στα κεντρικά γραφεία της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ( SIS ), επίσης γνωστή ως MI6, που βρίσκεται στο Albert Embankment στο Vauxhall, ένα νοτιοδυτικό τμήμα του κεντρικού Λονδίνου. Πολλές βόλτες σε όλη την Ευρώπη και όχι τυχαία... Πόσο ηλίθιος μπορεί να ειναι κάποιος ώστε να κανει live δολοφονίες για να τον "πιάσουν" στα σίγουρα και να γίνει ντόρος?

Ο Tarrant δημοσίευσε το μανιφέστο του 73 σελίδων με τίτλο " The Great Replacement " όπου δήλωσε ότι οι "Ναΐτες Ιππότες" ενέκριναν τη σφαγή της Νέας Ζηλανδίας!

Κάλο ύπνο στους κοιμισμένους και στους ζωντανούς-νεκρούς !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications