Μυστήριά υποβρύχια φώτα στην Ιρλανδία

Μια περίεργη πορτοκαλί λάμψη παρατηρήθηκε στα παράκτια ύδατα της πόλης Bangor στο County Down στη Βόρεια Ιρλανδία.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν αργά το απόγευμα, όταν οι όχθες ήταν τυλιγμένες σε ομίχλη. Συμφώνα με την τοπική κάτοικο Jackie, είναι πεπεισμένη ότι δεν ήταν μια λάμψη από τον ήλιο, ούτε φώτα από δύτες η σκάφους.

"Αυτά τα φώτα μερικές φορές τρεμοπαίζουν, σβήνουν και ανάβουν ξανά σε τυχαία χρονικά διαστήματα. Τι θα μπορούσε να είναι;"

Η Jackie πήγε ειδικά προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά δεν είδε τι θα μπορούσε να είναι.

Τα ίδια φώτα είδαν στο Stricklands Glen, μια άλλη περιοχή του στην ίδια περιοχή. Μια μάρτυρας η Eva O'Connor, περιγράφει ότι ξεκίνησε μια περίεργη ομίχλη και στη συνέχεια εμφανίστηκε μια "λάμψη ροδάκινου" στο νερό όπως περιγράφει, η όποια ήταν ιδιαίτερα έντονη στο κέντρο.

"Μια ασυνήθιστη ομίχλη εμφανίστηκε όταν πήγαμε μια βόλτα στην παραλία. Δεν πιστεύω στο υπερφυσικό αλλά όταν βλέπω κάτι ασυνήθιστο, Προσπαθώ πάντα να βρω έναν λογικό λόγο για το τι συνέβη"

Όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες της περίεργης λάμψης στη σελίδα της τοπικής πόλης του Facebook, δύο λέσχες καταδύσεων κάποια σχέση με τα φώτα,και δήλωσαν ότι κανένα από τα μέλη τους δεν είχε κάνει κάποια κατάδυση σέ εκείνη την εποχή.

Βασικά, στα σχόλια για το τι μπορεί να ηταν υπηρχαν αστείες εξηγήσεις, αλλά το μυστήριο των πορτοκαλί φωτών στο Bangor παρέμεινε άλυτο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications