Κόρινθος: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την απολογία του 35χρονου. Φόβοι για επεισόδια

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. υπό το φόβο επεισοδίων ενόψει της απολογίας του 35χρονου που τραυμάτισε θανάσιμα 52χρονο Ρόμα ο οποίος επιχείρησε να κλέψει πουλερικά από την αυλή του.

Η απολογία του 35χρονου είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη και αρκετοί είναι αυτοί που φοβούνται ότι θα σημειωθούν επεισόδια από συγγενείς και φίλου του 52χρονου .

Σύμφωνα την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 52χρονος Ρομά, μαζί με άλλα άτομα ανάμεσά τους ένας 54χρονος, επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του 35χρονου. Ο ιδιοκτήτης τους τα αντιλήφθηκε και τους πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 52χρονο άνδρα.

Οι συνεργάτες του θύματος, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και ανέφεραν όλα όσα διαδραματίστηκαν, λέγοντας ταυτόχρονα ότι δεν μπορούν να βρουν πουθενά το θύμα. Παράλληλα, ομολόγησαν ότι είχαν πάει στο σπίτι του 35χρονου για να κλέψουν κοτόπουλα.

Μετά από έρευνες, κλιμάκιο της Ασφάλειας εντόπισε κηλίδες αίματος στο όχημα του ιδιοκτήτη. Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο δράστης, με όχημα ιδιοκτησίας του, μετέφερε και έριξε τη σορό σε λατομείο της περιοχής.

Συμπλοκές έξω από τα δικαστήρια
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, ένταση και συμπλοκές σημειώθηκαν στα δικαστήρια Κορίνθου όταν ο ιδιοκτήτης σπιτιού που σκότωσε τον έναν από τους δύο επίδοξους ληστές , μεταφέρθηκε από κλούβα της αστυνομίας.

Επίθεση δέχτηκε φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο, έξω από το δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου. Οι αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν στο σημείο, ήταν αδύνατον να επιβάλλουν την τάξη.
Κλήθηκαν ενισχύσεις αμέσως μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, με την ατμόσφαιρα να παραμένει ηλεκτρισμένη.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πολυ καλα του εκανε και τον σκότωσε.
Κακως ομως γιατι επρεπε να τους σκοτωσει ολους.Ολοι αυτοι οι Ρωμα με καταγωγη Ινδιας τι στο διαολο θελουν;Να μπαινουν στα σπιτια μας και μεις να τους περιμενουμε με ανοιχτα τα ποδια;Αντε μου στο διαολο ο καθε παλιοασιατης που γυρευει και τα ρεστα.
Δηλαδη τι επρεπε να κανει ο 35χρονος;
Να τους κανει και το τραπεζι;Η μηπως να καθοταν να τον σκοτωνανε εκεινον;Να γιατι στην Αμερικη εχουν ολοι στα σπιτια τους οπλα.Εκει η οπλοκατοχη ειναι νομιμη.Εδω σε μας οχι γιατι πρεπει να μας πηδ@ξουν το καθε μπαστ@@ρδι μεσα στα σπιτια μας.

Μας κουβαλησαν την μιση Ασια και Αφρικη και πρεπει εμεις να καθησουμε στα 4!!
Να αγιασουν τα χερια του του λεβεντη.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications