Γυναίκα που έγινε άντρας και βρίσκεται σε σχέση με άντρα γέννησε μωρό!

Προφανώς το δικαίωμα στο σ@ξουαλικό προσανατολισμό είναι μεγαλύτερο από το δικαίωμα στη λογική, αυτό αποδεικνύει η περίπτωση μιας γυναίκας που έγινε άντρας, για να κάνει σχέση με άλλον άντρα και μετά να φέρει στη ζωή ένα μωρό!

Το δυτικό ανικανοποίητο Εγώ πλέον τα θέλει όλα και τα θέλει οπωσδήποτε, σε σημείο να έχει γυρίσει ανάποδα, αλλά να μην το βλέπει.

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018, ένας τρανσ@ξουαλ, ο 28χρονος Wyley Simpson, γέννησε τον γιο του, Rowan. Αλλά μην ψάχνετε τη σύντροφό του, ούτε αν γέννησε με ξένο σπερματοζωάριο. Όλα έγιναν… «φυσιολογικά», με τον αρραβωνιαστικό του Stephan Gaeth, επίσης 28 ετών.

Παρά τη λήψη θεραπείας με τεστοστερόνη και την ενημέρωση από τους γιατρούς ότι δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος καθώς είχε σταματήσει να έχει περιόδους, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Wyley, από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, δήλωσε: «Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο κάποιος να βλέπει έναν έγκυο άντρα να περπατάει στο δρόμο, γι ‘αυτό δέχθηκα επικρίσεις – μου είπαν ότι δεν θα είμαι ποτέ άνδρας, γιατί οι άντρες δεν φέρνουν μωρά στον κόσμο.

«Ανησυχούσα γιατί αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά ήμουν επίσης νευρικός γιατί έπρεπε να ασχοληθώ με το στίγμα του να είμαι έγκυος».

Παρά το γεγονός ότι ήταν ευγνώμων που μπορούσε να φέρει στον κόσμο το δικό του παιδί, ο Wyley εξηγεί ότι χάρηκαν για το γεγονός αφού γεννήθηκε ο Rowan.

Είπε: «Μόλις εξαφανίστηκε η κοιλιά της εγκυμοσύνης και ήμουν ικανός να ξαναρχίσω τις ορμόνες μου, ένιωσα καλά για όλα. Είμαστε πλέον ένα γκέι ζευγάρι με ένα μωρό».

Εν ολίγοις, δεν ήθελε να γίνει άντρας, αλλά γκέι άντρας. Πειράζει που όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουμε;

Από igata.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications