Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι ζούσε με αρμονία με οικογένειά της φυλή Bigfoot!!!!

Τα Bigfoot έχουν θεωρηθεί από παλιά ως φοβερά αλλά δειλά πλάσματα που κρύβονται στο δάσος και σπάνια τα βλέπει κανείς.

Ο θρύλος του "μεγάλο-ποδαρού" αλλιώς πηγαίνει πίσω στην προ-Κολομβιανή εποχή, όταν οι αμερικανικές φυλές έγραψαν ιστορίες άγριων ανδρών που ζούσαν στα δάση της Βόρειας Αμερικής.

Εκείνη την εποχή, το πλάσμα είχε αρκετά διαφορετικά ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του Sesquac στη Βρετανική Κολομβία, το οποίο αργότερα θα γίνει η σύγχρονη λέξη Sasquatch που χρησιμοποιείται ακόμα σε όλο τον κόσμο σήμερα.

Μπορείτε να βρείτε αναφορές για παράξενα και μυστηριώδη ανθρωποειδή σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στη Βόρεια Αμερική, και όχι μόνο για το Bigfoot. Υπάρχουν μια σειρά από μυστήρια όπως το Yeti ή χιονάνθρωπος που υποτίθεται ζει στα Ιμαλάια της Κεντρικής Ασίας.

Η Αμερικανίδα ερευνήτρια Linda Godfrey ήρθε σε επαφή με μια γυναίκα που ονομάζεται "Suzy" (ψευδώνυμο) από την πολιτεία Maine, που όταν ηταν παιδί επικοινωνούσε με ολόκληρη οικογένεια bigfoot. Το 2017, η Godfrey μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από αυτή τη γυναίκα, όπου της αναφέρει λεπτομερώς την ιστορία της.

Το βίντεο της συνέντευξης στα Αγγλικά υπάρχει εδώ.H ιστορία ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του '60 όταν η Suzy,ήταν τότε επτά χρονών, γνώρισε ένα μεγάλο ενήλικα bigfoot κοντά στο σπίτι της, στον οποίο έδωσε το όνομα Wabou και δύο μικρά bigfoot, πιθανώς τα παιδιά του.

Η Suzy λέει την ιστορία της για τη φιλία της με τα Bigfoot για αρκετά χρόνια, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1970,που οι συναντήσεις έγιναν πολύ πιο σπάνιες.

Η ιδιωτική κατοικία της οικογένειας της βρισκόταν στην ακτή μιας μικρής λίμνης και μια μέρα το μικρό κορίτσι βρήκε θρυμματισμένα ή σπασμένα κοχύλια σαλιγκάρια και μύδια στην ακτή. Και τη νύχτα, παράξενοι τρομακτικοί ήχοι προήλθαν από το κοντινό δάσος. Η Suzy δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος τρώει κοχύλια, σε αυτό το μέρος δεν υπήρχαν ζώα. Και υπήρχαν πολλά κοχύλια, μερικές φορές βρήκε ακόμη και ένα μικρό σωρό από άδεια κοχύλια. Και τότε γνώρισε αυτά τα πλάσματα στην ακτή και αποδείχθηκε ότι αυτα τα έτρωγαν.

Ο Suzy περιγράφει: ειναι καλυμμένο με σκούρα κόκκινη γούνα,και βουτούσε στο νερό της λίμνης για βρει κοχύλια,και τα δάγκωνε με τα μεγάλα δόντια του.Σύμφωνα με αυτήν,τα δόντια του ήταν πολύ διαφορετικά από τα ανθρώπινα δόντια.

Επίσης λεει ότι ήταν κάλοι στην κολύμβηση και μάλιστα την δίδαξαν πώς να κολυμπά, και ότι καθόταν στους μεγάλους ώμους τους. Μια φορά πήγε με ένα παιχνίδι με κάρτες στην παραλία και ήθελε να παίξει μαζί με τα μικρά τους, αλλά δεν κατάλαβαν τίποτα.

Στη συνέχεια, η Suzy τους πήγε ψωμί και φρούτα και τους άρεσε. Στη συνέχεια της έδειξαν που ζουν. Ήταν ένα καταφύγιο στο δάσος, που δημιουργήθηκε από στριμμένα κλαδιά. Εκεί κάθονται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και πηγαίναν για τροφή το βράδυ ή τη νύχτα. Στο σκοτάδι, τα μάτια τους έλαμπαν κόκκινα και όταν η Suzy αναζητούσε το μικρό Bigfoot, μπορούσε πάντα να φανεί στο σούρουπο λόγω της λάμψης των ματιών τους.

Η Suzy επιβεβαιώνει ότι το bigfoot μυρίζει πραγματικά άσχημα. Κάθε φορά που έπαιζε η Suzy μαζί τους, έπρεπε αργότερα να λουστεί, διαφορετικά μύριζε άσχημα και η ίδια, οι γονείς της δεν έδιναν σημασία, ήταν απασχολημένοι με τα δικά τους προβλήματα και δεν τους ένοιαζε αν η κόρη τους ηταν όλη τη μέρα στη λίμνη ή στο δάσος.

Όταν η Linda Godfrey της πήρε συνέντευξη, η Suzie της έδειξε το δάσος, όπου ζούσαν τα Bigfoot και πού ζουν ακόμα. Η Suzy προσπάθησε να τα καλέσει φωνάζοντας δυνατά και μετά από αυτό η Linda είδε κάτι σκοτεινό και μεγάλο πίσω από τα δέντρα. Αλλά δεν είδε το Bigfoot. Αργότερα ένας από τους ντόπιους είπε ότι είδε επίσης ένα μεγάλο ανθρωποειδές πλάσμα σε αυτά τα μέρη. Δεν ήθελαν να εμφανιστούν σε ξένους?

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications