Εάν δεν πιστεύετε στους εξωγήινους αυτά τα video θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας!

Είστε ακόμα δύσπιστοι σχετικά με την ύπαρξη UFO και εξωγήινης ζωής; Αν συμβαίνει αυτό γιατί έτσι σας έχουν μάθει, αυτά τα βίντεο θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.

Το φαινόμενο αποτελεί ένα από τα πιο συζητημένα θέματα . Με το τεράστιο όγκο αποχαρακτηρισμένων έγγραφων που τίθενται στη διάθεση του κοινού , φαίνεται ότι ειναι θέμα χρόνου μέχρι να γίνει η ανακάλυψη την αλήθειας πίσω από χιλιάδες θεάσεις που έχουν γίνει, όχι μόνο στη Γη, αλλά στο διάστημα.

Ενώ εκατομμύρια άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι UFO επισκέπτονται τη Γη σε τακτική βάση, υπάρχουν εκατομμύρια που πιστεύουν ακράδαντα ότι το φαινόμενο των UFO δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τους εξωγήινους και διαστημόπλοια από έναν άλλο κόσμο.

Αλλά, η συζήτηση για την εξωγήινη ζωή δεν είναι κάτι νέο στη σύγχρονη εποχή, στην πραγματικότητα ειναι από την αρχαιότητα.

Έλληνας φιλόσοφος του 4ου αι. Π.Χ.:
"Το να θεωρείται η Γη ως ο μόνος κόσμος που κατοικείται σε ένα άπειρο χώρο, είναι τόσο παράλογο όσο το να θεωρεί κάποιος ότι σε ολόκληρη χωράφι υπάρχει μόνο ένας κόκκος άμμου".

Αστροναύτες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι αναγνωρίζουν το φαινόμενο των UFO, και πολλοί απο αυτούς έχουν μιλήσει.

Το WikiLeaks αναφέρει για εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες

Ένα έγγραφο που κυκλοφόρησε το Wikileaks φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει αυτο που πιστεύουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες: δεν είμαστε οι μόνοι "έξυπνοι" στο σύμπαν.

Ο ίδιος ο ιστότοπος είναι ένας θησαυρός «μυστικών» ή καλύτερα ευαίσθητων πληροφοριών και αναμφισβήτητα, μεταξύ των 1.2 εκατομμυρίων δημοσιευμένων εγγράφων υπάρχουν και αυτά που μιλούν άμεσα για εξωγήινη ζωή.

Εδώ σας παρουσιάζουμε δύο πολύ ενδιαφέροντα βίντεο παρατηρήσεων UFO που θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε αν δεν πιστεύετε σε UFO και εξωγήινη ζωή.

 

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications