«Απόδραση» από το Χονγκ Κονγκ: Έφτασε στην Αθήνα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου - Oι πρώτες δηλώσεις VIDEO

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου δικαιώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πολύκροτη υπόθεση της κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ. Σήμερα το πρωί το μοντέλο αφίχθη στην Αθήνα.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε πριν από λίγη ώρα το μοντέλο από την κοκαΐνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να έχει στη βαλίτσα της ποσότητα κοκαΐνης. Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, που πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, αφέθηκε πριν από λίγες ημέρες ελεύθερη.

Συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, αλλά και την οικογένειά της, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, έφτασε στην Αθήνα.

Η 20χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη γυρίζει σελίδα στη ζωή της, αφού κατόρθωσε να αποδείξει την αθωότητά της και να επιστρέψει στην πατρίδα της ελεύθερη και απαλλαγμένη από κάθε κατηγορία.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Μελισσαροπούλου

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου, δήλωσε και αφού ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και την ηθική και υλική συμπαράστασή τους στην ίδια και την οικογένειά της, ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής.

Δηλώσεις Σάκη Κεχαγιόγλου

«Η ομόφωνη, πανηγυρική και αμετάκλητη πλέον αθωωτική απόφαση για την εντολέα μου οδήγησε στην άμεση αποφυλάκισή της και άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή στην πατρίδα. Ταυτοχρόνως, έδωσε τέλος στον τραγική περιπέτεια που άρχισε με τη σύλληψή της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο του 2017. Η θετική έκβαση της δίκης ενώπιον του ανώτερου ορκωτού δικαστηρίου δεν υπήρξε τυχαία.

Οφείλεται στην επιμελή προετοιμασία επί σειρά μηνών, στην επιτυχή πρόβλεψη των επιχειρημάτων της εισαγγελίας και στην επ’ ακροατηρίω εξουδετέρωσή τους, καθώς και στην άψογη συνεργασία και τον συντονισμό μεταξύ του διακεκριμένου ποινικού γραφείου των Βρετανών και Κινέζων δικηγόρων από τη μια μεριά, και των συνεργατών μου και εμού από την άλλη.

Η απόφαση δημιουργεί δικαστικό προηγούμενο, καθότι είναι η πρώτη φορά ομόφωνης αθώωσης κατηγορούμενου που αποδεδειγμένα μετέφερε σημαντική ποσότητα κοκαΐνης στις αποσκευές του.

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την εξέλιξη και εύχομαι στην εντολέα μου και τους οικείους της ανέφελο και δημιουργικό μέλλον», δήλωσε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου που τις τελευταίες 15 ημέρες βρισκόταν στον Χονγκ Κονκ μαζί με την οικογένειά της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications