Ο αστροναύτης του Απόλλων 15 δήλωσε ότι οι άνθρωποι είναι απόγονοι εξωγήινων!

Ο αστροναύτης και μηχανικός Alfred Worden (ή Al Worden)(γεννημένος 7, Φεβρουαρίου 1932) ήταν ένας εξαιρετικός πιλότος και συμμετείχε στη αποστολή του Apollo 15 το 1971.

Ήταν ο πιλότος της ίδιας της αποστολής, εκτός του ότι είναι ένας από τους 24 ανθρώπους που πήγαν στο φεγγάρι και αποκάλυψε τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά των διαστημικών αποστολών, πέταξε γύρω από το φεγγάρι 75 φορές.

Κατά τη διάρκεια του 1972-1973, ο Worden ήταν Ανώτερος Αεροδιαστημικός Επιστήμονας στο ερευνητικό κέντρο της NASA Ames , και από το 1973 ως το 1975 ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Μελετών Συστημάτων της Ames.

Ήταν έξι ημέρες σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι, ρωτήθηκε αν πίστευε ότι οι εξωγήινοι ειναι πραγματικοί. Η απάντηση πιθανώς ξάφνιασε όλους όσους παρακολούθησαν τη συνέντευξη και μάλλον δεν αρέσει σε πολλούς.

Ο Al Worden ήταν αστροναύτης που ταξίδεψε στη Σελήνη στην αποστολή Apollo 15. Πρώην μέλος του Απόλλων 15 αναφέρει ότι όχι μόνο οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί, αλλά ήρθαν στη Γη από μακριά και δημιούργησαν τον πολιτισμό μας!!! , και για αποδείξεις, το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι να δείτε την βιβλιογραφία στην αρχαία Σουμερία .

Αυτό είπε ο Worden: Είμαστε οι εξωγήινοι, αλλά πιστεύουμε ότι είναι άλλοι. Αλλά είμαστε αυτοί που ήρθαν από άλλου, γιατί κάποιος άλλος πολιτισμός έπρεπε να επιβιώσει και μπήκε σε μικρά διαστημόπλοια και ήρθαν εδώ.

Και αν δεν με πιστέψετε, πηγαίνετε να βρείτε βιβλία για τους αρχαίους Σουμέριους και να δείτε τι έχουν να πουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όχι μόνο τα αρχαία Σουμερίακα κείμενα έχουν αποδείξεις επισκεπτών, άλλα και από άλλους πολιτισμούς έχουν επίσης αναφερθεί όντα από τα αστέρια που δημιούργησαν τον άνθρωπο.

Ο Alfred Worden έχει κάνει ένα λάθος: δεν ειναι όλοι από ένα είδος εξωγήινων με οτι συνεπάγεται αυτό.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications