Αναμνήσεις από παιδικά χρονιά  μεταξύ της ηλικίας 10-15 από τον φυσικό κόσμο σας  video!

Τελικά ίσως να μην ηταν τυχαίο ούτε το μέρος ούτε οι συνθήκες οπού ήρθα εις τον κόσμο σας!

Κάθε καλοκαίρι μερικοί δρόμοι μύριζαν έντονα την μυρωδιά από τα κρομμύδια, μια κλασική επαρχιακή μικρή κωμόπολη με πολλά μικρά χωριά τριγύρω.

Οι περισσότεροι άνθρωποι απλοί συνηθισμένοι επαρχιώτες, άλλοι κουτοπόνηροι και άλλοι κακοί και υπερβολικά κουτσομπόληδες. Συνήθως δούλευαν σε αγροτικές δουλείες, ντομάτες πατάτες ελιές κρεμμύδια και όλα τα σχετικά τοτε δεν υπήρχαν ούτε καν Αλβανοί.

Σε αυτό το μέρος όλοι ήσαν χωριάτες ! "πρωτευουσιάνοι" ηταν αυτοί που έμεναν στην κωμόπολη στο παραθαλάσσιο μέρος, οι οποίοι και αυτοί θεωρούνταν χωριάτες από τους πρωτευουσιάνους στας Αθηνάς ,στην φάτσα οι περισσότεροι γνωριζόντουσαν μεταξύ τους, εκτός τα καλοκαιριά που γινόταν χαμός από τουρισμό και μιλάμε για μη τουριστικό μέρος!

Ήταν η εποχή εκαναν τουρισμό στην Ελλαδα οι Έλληνες πριν φέρουν την "ανάπτυξη" και την παρακμή!αθώα χρονιά για όσους πρόλαβαν! τα παιδιά δε δεν είχαν νηπιαγωγεία εκτός στην πόλη, όλα τα αλλα ήσαν στα χωράφια και στην φύση μεχρι να τα πάνε το χειμώνα στα σχολεία,με λεωφορεία τα μάζευαν απο διάφορα χωριά στην πόλη και μετά ξανά πίσω, τα περισσότερα χωριά είχαν σχολειά μέχρι το δημοτικό αλλα δεν είχαν καν σχολειά.

Όλο το καλοκαίρι ηταν στην φύση, καμια σχέση με τα "φυλακισμένα" σε μεγάλες πόλεις. Εγώ προσωπικά ανέβαινα σε βουνά περίπατο σε αυτή την ηλικία και μιλάμε για αποστάσεις 6-0-10 χιλιόμετρων και αν κρίνεις και απο την ηλικία στην πράξη ηταν περισσότερα. Τρώγαμε βρεγμένες φέτες ψωμί με ζάχαρη,φρέσκες ντομάτες κομμένες απο πάνω με λίγο αλάτι και και ψωμί.

Οι φωτογραφίες μερικές ειναι από google και οι περισσότερες απο google map από αυτό το μέρος ,τότε δεν υπήρχαν καν κινητά, ο σκοπός του βιντεο και του post αυτού ειναι μυστικός προς το παρόν και ειναι το part 1 :

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Φυσικά καταλαβαίνω το εννοείς!!!
Υπάρχουν φυσικά πολλή 30ριδες η και 35ριδες που δεν ξέρουν τις αλήθηνες γεύσης κ την μυρωδιά στην οποία αναφέρεσαι(παίζει ρόλο που γεννήθηκε σε πόλη η χωριό η και σε πια χώρα που σε καποιεσ από αυτές έφτασε γρήγορα το American life stile).
Τη θέλω να πω με αυτό?
ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΥΓΙΕΙΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!😂😂😂....
ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΑΡΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!!!
Πάει κάπου το μυαλό σας ???
Έτσι δεν δουλεύει το σύστημα !!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications