Σκότωσε με τα χέρια του το Πούμα που του επιτέθηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ - Video

Το περιστατικό συνέβη στα βουνά του Κολοράντο. Ο άνθρωπος που ονομάζεται Travis Kauffman ηταν δρομέας και ισχυρίστηκε ότι του επιτεθεί η "μεγάλη γάτα" προκαλώντας τραυματισμούς στο πρόσωπο και τα χέρια του.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο Horsetooth Mountain Park, όπου ο Kauffman σχεδίαζε να τρέχει μεταξύ 20 και 25 χιλιομέτρων, αλλά διακόπτεται από τους αιλουροειδείς.

Το πούμα ή αλλιώς κούγκαρ ή λιοντάρι της Αμερικής, είναι αιλουροειδές θηλαστικό που ζει σ' όλη την Αμερική από το δυτικό Καναδά μέχρι τα βόρεια της Παταγονίας. Μπορεί να ζήσει άνετα στα βουνά, στους βάλτους, στις σαβάνες και στα δάση ακόμα και σε υψόμετρο 4.000 μ.

Το πούμα εμφανίστηκαν από το πουθενά σύμφωνα με τον Kaufman. Η επίθεση στο δρομέα σύμφωνα με τον ίδιο έγινε ως εξής: του επιτέθηκε και παρόλο που θα μπορούσε να το αποφύγει πήγε κατευθείαν στο λαιμό του ώστε να τον πνίξει, και πάλεψε με το ζώο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του σε άλλα μέρη του σώματος του.

Σε απάντηση στην επίθεση, ο Kauffman λέει ότι κατάφερε να χτυπήσει το ζώο με μια πέτρα, το έριξε στο έδαφος και τελικά να το πνίξει χρησιμοποιώντας τα χέρια του.

Η τεχνική που χρησιμοποιεί αυτός ο άνθρωπος είναι χαρακτηριστική της πάλης, όπως ανέφεραν οι αξιωματούχοι της άγριας πανίδας στην περιοχή.

Οι αρχές της περιοχής επιβεβαίωσαν επίσης τι συνέβη και δήλωσαν σε δήλωσή τους: Μετά από περαιτέρω έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης του λιονταριού, επιβεβαιώσαμε την ιστορία του θύματος ότι ήταν σε θέση να πνίξει το ζώο ενώ υπερασπίστηκε τον εαυτό του από την επίθεση

Φαίνεται ότι ο Kauffman έχει γίνει "διάσημος" και κάνει δηλώσεις σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον παινέψουν για το "κατόρθωμα" του. Ένας τους έγραψε: Θα ήταν πολύ πιο δύσκολος αγώνας εάν είχε βυθίσει τα δόντια του στο λαιμό μου και όχι στο χέρι μου ".

Τελικά, ο Kauffman του απάντησε: Δεν είμαι ο Τσακ Νόρις. Ξέρω, είναι μεγάλη απογοήτευση. Ο Τσακ θα είχε φύγει χωρίς γρατσουνιά και πιθανότατα θα είχε το πούμα να κρέμεται στους ώμους του"

Ωστόσο, ορισμένοι δήλωσαν ότι είναι πολύ περίεργο που το πούμα του επιτεθεί, επειδή δεν κυνηγούν συνήθως τους ανθρώπους. Μετά από όλα αυτά, ο Kauffman ενθαρρύνθηκε να δώσει μια συνέντευξη Τύπου όπου ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά την συνάντηση του με το αιλουροειδείς.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications