Το μυστικό του πλοίου με το νεκρό πλήρωμα, που βρέθηκε στον ίδιο σημείο όπου εξαφανίστηκε το αεροπλάνο της Μαλαισίας

"Ourang Medan" SS - το όνομα ενός ολλανδικού φορτηγού πλοίου, το οποίο φέρεται ότι ανακαλύφθηκε στο στενό της Malacca (κοντά στις ακτές της Σουμάτρας) στις αρχές Φεβρουαρίου του 1948.

Το πλήρωμα του πλοίου βρέθηκε νεκρό υπό περιεργο τρόπο, και γκριμάτσες στα πρόσωπά τους ηταν σαν να πεθάναν από έντονο φόβο.Το περιστατικό με το "Ourang Medan" είναι τόσο κακά τεκμηριωμένο ώστε ολόκληρη η ιστορία εχει χαρακτηριστεί κατ 'επανάληψη φανταστική επι σκοπού.

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες του ίδιου του πλοίου και ακόμη και φωτογραφία ενός από τα νεκρά μέλη του πληρώματος και ένα μυστικό σημείωμα από έναν πράκτορα της CIA σχετικά με αυτό το περιστατικό, και κανείς δεν έχει αποδείξεις ότι είναι ψεύτικο.

Παρεμπιπτόντως, το ενδιαφέρον για το μυστήριο αυτού του πλοίου ξεκίνησε μετά το 2014, όταν το Μαλαισιανό επιβατηγό αεροπλάνο της πτήσης MH370 χάθηκε στην ίδια περιοχή στα στενά του Malacca. Το αεροπλάνο δεν έχει βρεθεί ακόμα και δεν είναι γνωστό τι συνέβη.

Έτσι, σύμφωνα με ένα μυστικό σημείωμα από έναν πράκτορα της CIA, το οποίο δημοσιοποιήθηκε το 2013, στις αρχές Φεβρουαρίου 1948, το αμερικανικό πλοίο Silver Star έλαβε ένα σήμα SOS από το πλοίο Ourang Medan.

Ο κυβερνήτης έδωσε ένα σύντομο μήνυμα: "Όλοι οι αξιωματικοί, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου, είναι νεκροί, βρίσκονται στο μπάρμπεκιου και στη γέφυρα. Είναι πιθανό το υπόλοιπο πλήρωμα να είναι επίσης νεκρό και εγώ επίσης σύντομα θα πεθάνω".

Όταν το "Silver Star" πλησίασε το Ourang Medan, ανακάλυψαν ότι ολόκληρο το πλήρωμα και ακόμη ένας σκύλος ήταν όλοι νεκροί και ήταν δύσκολο να προσδιοριστεί τι τους σκότωσε, δεν υπήρχαν ορατά τραύματα στο σώμα τους.

Ταυτόχρονα, τα πρόσωπα πολλών από τους νεκρούς ήταν πολύ παραμορφωμένα, σαν να πριν από το θάνατό τους είχαν δει κάτι τρομακτικό , η βίωσαν αφόρητο πόνο. Τα μάτια τους ήταν διογκωμένα και το στόμα τους ήταν ανοιχτό.

Σε πολλούς τα χέρια ηταν τεντωμένα προς τα εμπρός, σαν να προσπαθούσαν να προστατευθούν από κάτι. Το ίδιο το πλοίο φαινόταν άθικτο και χωρίς ιδιαίτερες σημειώσεις, οι ναυτικοί είχαν σημειώσει ένα ακατανόητο δυνατό κρύο.

Αρχικά αποφασίστηκε να τραβήξουν το Ourang Medan στο λιμάνι, ενώ οι ναυτικοί του Silver Star εξερευνούσαν το πλοίο, εμφανίστηκε πυκνός καπνός και έπρεπε να επιστρέψουν στο πλοίο τους.

Λίγο καιρό αργότερα, σημειώθηκε έκρηξη στο Ourang Medan και το πλοίο βυθίστηκε, παίρνοντας το μυστικό μαζί του. Η πρώτη αναφορά σχετικά με το περιστατικό αυτό εμφανίστηκε μόνο το 1952 στο περιοδικό Coast Guard της Πρεσβείας της Αμερικής και προφανώς έλαβε αμέσως μια εντολή κλείσει το στόμα της, διότι κατά τις επόμενες δεκαετίες αυτό το περιστατικό δεν αναφέρθηκε σε άλλα επίσημα έγγραφα.

Εικόνα η μυστική σημείωση της CIA σχετικά με το συμβάν

Αργότερα, ο ιστορικός Roy Bainton ανακάλυψε ένα γερμανικό φυλλάδιο που δημοσιεύτηκε το 1954 από τον συγγραφέα και δημοσιογράφο Otto Milke, δίνοντας πολλές λεπτομέρειες για το Ourang Medan. Η ημερομηνία του συμβάντος ήταν το 1947. Σύμφωνα με αυτό το φυλλάδιο, το σκάφος "Ourang Medan" έφερε νιτρογλυκερίνη και κυανιούχο κάλιο.Και οι δύο ουσίες μπορεί να είναι επικίνδυνες όταν έρχονται σε επαφή με το θαλασσινό νερό, επομένως είναι πιθανό η ομάδα να δηλητηριάστηκε από κυανιούχο υδρογόνο και η νιτρογλυκερίνη ήταν η αιτία της έκρηξης. Η απλούστερη εκδοχή ήταν μια πυρκαγιά που προκλήθηκε από μονοξείδιο του άνθρακα στο πλοίο και δηλητηρίασε το πλήρωμα.

Οι πιο περίεργες εξηγήσεις δεν ειναι τόσο άπλες, και αυτο εξηγεί και το γεγονός της απόκρυψης του θέματος τόσα χρονιά, από επίθεση UFO,έως η είσοδος του πλοίου σε ανώμαλη ζώνη και ούτω καθεξής. Όταν το αεροσκάφος της Μαλαισίας εξαφανίστηκε στην ίδια περιοχή το 2014, οι τελευταίες εξηγήσεις έγιναν ακόμη μεγαλύτερες όταν συνδυαστούν τα δυο περιστατικά, ίσως υπάρχει κάτι στην περιοχή ένα κενό χώρου και χρόνου μια μαύρη τρυπά κτλ. Πάντως τι απέγινε ολόκληρο αεροπλάνο ακόμα δεν εξήγησαν οι "ειδικοί" και σε 10 20 χρόνια θα το βγαλουν θεωρίες συνωμοσίας και μύθο ότι πράγματι εξαφανίστηκε η πτήση MH370!

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications