Steve Greer: Οι εξωγήινοι μας έχουν ήδη επισκεφθεί, αλλά αποσιωπήθηκε για πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα

Ο Αμερικανός Steve Greer λέει ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα UFOs υπήρξαν στην Γη σε αρκετές περιπτώσεις και παροτρύνει την παγκόσμια κοινή γνώμη να γίνει γνωστή η αλήθεια.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις εξωγήινης επίσκεψης στον πλανήτη μας, που έχουν παραμείνει μυστικές για δεκαετίες μια συνωμοσία για να προστατεύσουν τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα. Αυτό πιστεύει ο Αμερικανός ερευνητής Στίβεν Γκριέρ.

"Υπάρχουν αναμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία ότι μας επισκέπτονται και ειλικρινά, όλοι όσοι συμμετέχουν στα διαβαθμισμένα έργα υψηλού επιπέδου το γνωρίζουν", τονίζει.

Διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης,και πίσω από το ντοκιμαντέρ «Unacknowledged» ( «μη αναγνωρισμένο») του 2017.

Η ταινία είναι βασισμένη στα αρχεία του Project που δημιουργήθηκε από τον ίδιο το 1993 και στόχος του οποίου είναι να αποκαλύψει μια συνωμοσία από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα κρυμμένα στοιχεία σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων, και έχει μαρτυρίες από περισσότερες από 950 στρατιωτικά αρχεία και μυστικό υλικό σχετικά με τους εξωγήινους.

Καθαρά οικονομικά συμφέροντα
Κατά την άποψή του, οι πληροφορίες αυτές δεν είναι διαθέσιμες στην παγκόσμια κοινή γνώμη, επειδή εξαρτώνται από τη διατήρηση της σημερινής γεωπολιτικής εξουσίας, το μακροοικονομικό σύστημα που βασίζεται σε πετροδολάρια και τις σημερινές τεχνολογίες.

"Στην πραγματικότητα, η μυστικότητα δεν έχει καμία σχέση με τους εξωγήινους, αλλά οφείλεται εξ ολοκλήρου στη γεωπολιτική εξουσία και στα χρήματα, όπως πάντα", λέει.Κατά την άποψή του, υπάρχουν νέες τεχνολογίες που καθιστούσαν παρωχημένα τα σημερινά μέσα μεταφοράς και τις ενεργειακές πηγές, και επίσης έχουν παραμείνει μυστικές. Γιατί; Και πάλι, η γνώση υπονομεύεται από το σημερινό μακροοικονομικό σύστημα(πράγματι).

Παγκόσμια σιωπή
Για όλα αυτά, υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία της ελίτ που καθορίζει την πληροφόρηση σχετικά με το θέμα των εξωγήινων. "Ελέγχεται από μια διεθνική οργάνωση και δεν υπάρχουν γεωπολιτικά σύνορα γι 'αυτήν", λέει μάγος ειναι?.

Ο Greer παραθέτει ως παράδειγμα "έγγραφα που αναφέρουν ότι η KGB της Υπηρεσίας Πληροφοριών της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ συνεργάστηκαν στο θέμα αυτό στην διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου".

"Τρία μέλη της ομάδας μου σκοτώθηκαν"
Όταν ρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να είναι σε θέση να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες και να κάνει ντοκιμαντέρ για τους εξωγήινους και μιας διακυβερνητικής συνωμοσίας, ο Γκριρ παραδέχεται ότι «τρία μέλη της ομάδας μου σκοτώθηκαν», μεταξύ των οποίων ένας πρώην διευθυντής της CIA ", αλλά δεν θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποκαλύπτει επίσης ότι έχει λάβει μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό του και τα εφαρμόζει στην πράξη για 20 χρόνια. "Έχω πληροφορίες και αν μου συμβεί κάτι, θα φτάσουν στο Διαδίκτυο και αυτό θα ήταν μια καταστροφή για αυτούς τους ανθρώπους." (Και εμείς εδώ έχουμε λάβει ανάλογα μετρά!)

Ωστόσο, ο ίδιος λέει ότι πολλοί άνθρωποι στο Πεντάγωνο και τη CIA είναι υπέρ της αποκάλυψης αυτών των μυστικών και είπε ότι υπάρχουν παρόμοια συναισθήματα μεταξύ πολλών κορυφαίων αξιωματούχων στη Ρωσία, την Κίνα, τη Βρετανία και τον Καναδά.

«Αυτό δεν θα συμβεί έως ότου οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τη σοβαρότητα του προβλήματος και την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι [η αποκάλυψη] θα μπορούσε να προσφέρει οικονομικές λύσεις σε όλο τον κόσμο και σε σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα».

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications