Πύλες Anunnaki στο Ιράκ; το κλειδί της Μεγάλης Συνωμοσίας και της εισβολής που είχε κάνει η Αμερική!

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το μόνο που ενδιαφέρει την ελίτ ηταν το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Από αυτά τα γεγονότα θα πήραν και ιδέες και για την ταινία STARGATE (1994)...

Για να καταλάβουμε τι βρίσκεται πίσω από την εισβολή που είχε γίνει στο Ιράκ, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι εκεί που τώρα ειναι το Ιράκ ήταν η γη των Θεών, χιλιάδες χρόνια πριν ...

Σε αυτήν την περιοχή του κόσμου λέγεται ότι υπήρχαν τεχνολογίες που μπορούσαν να ανοίξουν αστρικές πύλες.

Ο Ισπανός ερευνητής και συγγραφέας David Parcerisa αναλύει το θέμα που σχετίζεται με την τεράστια συνωμοσία που είχε γίνει σε βάθος σε ένα σύντομο βίντεο .

Το βιντεο ειναι στην ισπανική γλωσσά καθώς στην τριτοκοσμική Ελλαδα ελάχιστοι μεταφράζουν τέτοια βιντεο , και όσοι το κάνουν δεν έχουν απήχηση καθώς η μεγάλη μάζα ασχολείται περισσότερο με ηλιθιότητες και τι είπε η κάθε μαριονέτα που παριστάνει τον υπουργό, και θεωρεί τετοια θέματα χαζομάρες από εκεί να καταλάβει κάνεις νοήμων άνθρωπος το επίπεδο του νεοέλληνα στην πλειοψηφία του...

Παρεμπιπτόντως πριν 4-5 χρονιά υπήρχαν πολλές σελίδες και blog με θέματα αναζήτησης, σήμερα ελάχιστες έχουν απομείνει, ο μεγάλος όχλος έχει μετακινηθεί σε καθεστωτικές σελίδες που τους βάζουν μονο ειδήσεις ίδιες με αυτές της τηλεόρασης προπαγάνδες,και χαζομάρες τύπου dalymail ώστε να κρατούν την μάζα κοιμισμένη. Όσοι δεν αναζητούν τα πάντα ώστε να έχουν μια εικόνα τι παίζεται σε όλους τους τομείς ειναι νεκροί και ζουν σε μια ζωώδες κατάσταση εύκολα ελεγχόμενη! αυτός ειναι και ο λόγος που έγινε έτσι κόσμος..

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications